Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Egy zuglói hulladékkonténer a szemetelők célpontja (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Egy zuglói hulladékkonténer a szemetelők célpontja (Frissítve)

Egy zuglói hulladékkonténer borzolja a kedélyeket a Füredi úti raktártelep és irodaház tőszomszédságában. A probléma, hogy egyesek illegális hulladéklerakónak használják.

Frissítve
2017.05.10.

A bejelentőtől kapott kép alapján elmondhatjuk, hogy a konténert és később a szemetet is elszállították a területről.

Köszönjük a részvevő szervek, személyek munkáját.


Korábban
2017.04.25.

Minden bizonnyal a zuglói hulladékkonténer eredeti rendeltetése nem az volt, hogy amint megtelik, akkor a közvetlen környezetében napról napra egyre nagyobb méreteket öltsön a szemét legkülönbözőbb formája. A probléma kezd hasonlítani a korábbi kispesti szelektív hulladékgyűjtőnél tapasztalt vérlázító állapotokhoz.

A bejelentő képei alapján 1 hét alatt is látványosan megnőtt a mennyiség.

Impozáns méreteket öltött a hulladékkonténer körül összegyűlt szemét. / Fotó: hulladekavadasz.hu

Impozáns méreteket öltött a hulladékkonténer körül összegyűlt szemét. / Fotó: hulladekavadasz.hu

Mindössze 80 méterre található egyébként a Füredi út – Öv utca sarkán az FKF hulladékudvara.  Korábban több bejelentés érkezett a környékről, de talán a legismertebb a zuglói illegális szeméttelep bejelentése. A helyszínről két bejelentés is érkezett.

A bejelentések szövegei
I. „Tisztelt Hulladékvadász! A közelben lakom, elképesztő, amit itt látunk nap mint nap. Direkt kétszer is visszamentem, hogy a képek alapján is látszódjon, hogy itt napról napra egyre több a szemét. Remélem ez nem marad így sokáig.”

II. „Tisztelt Hulladékvadász.hu! Távol álljon tőlem a vamzerkedés, de a még inkább így vagyok azzal a tahó mentalitással, ahogy sokan tönkreteszik a környezetünket… szóval nem, nem leszek szívbajos. Az illető csapat a Körvasút sortól jött a Füredi úti konténerhez. A ház, amiből jöttek persze nem dicsekszik házszámmal (miért is), de könnyen felismerhető: egyrészt az ominózus kukák, amikkel szállították a szemetüket, ott állnak szépen sorban a kapuban, a kapun pedig egy felirat: „rendészeti igazgatóság által ellenőrzött terület”. Vicces, nem? ? Nagyjából a 25-ös szám körül lehet az, rácsos kerítés, világos falak. Megjegyzem: biztos, hogy nem csak ők vitték oda a szemetüket – az azóta tovább duzzadt halmaz elég sok infóval tud szolgálni (szakszervezeti tagkönyv, levelek, stb.) És biztos, hogy a nagykereskedelmi mennyiségű Frakk mese-DVD sem tőlük származik…”

Hulladék jellege: hulladékkonténer okán vegyes, de a köré gyűlt hulladék mennyisége a problémás.

[codepeople-post-map]

Remélhetőleg a hulladékkonténer sorsa hamarosan megoldódik. 

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak. 

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...