Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gárdonyi szeméthalom a település külterületén (videóval)


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A gárdonyi Géza Fejedelem utcában az állapotok leginkább egy budapesti lomtalanítási időszakokra emlékeztetnek. A bejelentő állítása szerint hétről hétre nagyobb a kupac.

Már korábban is érkezett bejelentés erről a helyszínről, amire a helyi városvezetés rögtön reagált is. Helyszíni terepszemléjük után biztosítottak bennünket, hogy a hulladékelszállításra kerül. Reméljük a mostani bejelentés után is a pozitív végkifejletben bizakodhatunk. A videót a bejelentő egy gárdonyi facebook megosztásban találta.

Még mindig Gárdony Géza Fejedelem utca! Így talán jobban érzékelhető a szeméthalom nagysága! ?

Közzétette: Tímea Juhász – 2017. április 24.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Ezt Gárdony Géza fejedelem utca végén a földes úton sikerült lefilmezni. Hétről hétre nagyobb a kupac”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a gárdonyi bejelentést az aktuális önkormányzatnak. 

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek