Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.




Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász instagram csatornája

Instagram -on is már lassan féléve szerepel a hulladékvadász. Itt a hulladék bejelentések itt elmaradnak, helyette a hulladékprobléma elgondolkodtatóbb bemutatását közöljük.

Ezt hogy is értjük? Egyedi képekkel bemutatva a szemét és a hulladék művészibb ábrázolásával, rövid, de velős videókkal. Külön kiemelve a #hulladék_másodpercek instagram rovatunkat.

A csatornára az alábbi linken ide vagy a képre kattintva lehet feliratkozni.

Instagram - Kattints a képre a féliratkozáshoz!

Kattints a képre a féliratkozáshoz!

Reméljük mindenkinek elnyeri tetszését egyedi témájú képeink és videóink, amit az instagramon közlünk.

Felhívás!

Ha esetleg hasonló témájú, jellegű képed, videód lenne és szívesen látnád fent a hulladékvadászok instagramján, akkor küld el nekünk a központi e-mail címünkre. Továbbá a Rólunk menüpontban a “Állj közénk! – Légy Te is csapattag” -ra almenüpontra kattintva megfelelő űrlap kitöltésével jeletkezehetsz Instagram közösségi média csoportunkba.


Istagram a wikipedia szerint:

Az Instagram egy közösségi hálózat, amely fényképek és rövid videók okostelefonon történő megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, feliratozhatják, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően megoszthatják másokkal.

A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi hálózatban (Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, Posterous, Foursquare) és e-mailben is. A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek