Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász instagram csatornája - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász instagram csatornája

Instagram -on is már lassan féléve szerepel a hulladékvadász. Itt a hulladék bejelentések itt elmaradnak, helyette a hulladékprobléma elgondolkodtatóbb bemutatását közöljük.

Ezt hogy is értjük? Egyedi képekkel bemutatva a szemét és a hulladék művészibb ábrázolásával, rövid, de velős videókkal. Külön kiemelve a #hulladék_másodpercek instagram rovatunkat.

A csatornára az alábbi linken ide vagy a képre kattintva lehet feliratkozni.

Instagram - Kattints a képre a féliratkozáshoz!

Kattints a képre a féliratkozáshoz!

Reméljük mindenkinek elnyeri tetszését egyedi témájú képeink és videóink, amit az instagramon közlünk.

Felhívás!

Ha esetleg hasonló témájú, jellegű képed, videód lenne és szívesen látnád fent a hulladékvadászok instagramján, akkor küld el nekünk a központi e-mail címünkre. Továbbá a Rólunk menüpontban a „Állj közénk! – Légy Te is csapattag” -ra almenüpontra kattintva megfelelő űrlap kitöltésével jeletkezehetsz Instagram közösségi média csoportunkba.


Istagram a wikipedia szerint:

Az Instagram egy közösségi hálózat, amely fényképek és rövid videók okostelefonon történő megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, feliratozhatják, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően megoszthatják másokkal.

A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi hálózatban (Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, Posterous, Foursquare) és e-mailben is. A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

Forrás: wikipedia.

You may also like...