Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Akvarell technika rejtelmei – Abszurd mesevilág

Akvarell technika rejtelmei – Abszurd mesevilág akvarellen Dani Orsi illusztrátorral és a Kreatív Hobbik Csoport szervezésével.

Egy pici varázslat és Te is eljuthatsz a mesék birodalmába. Megtanulhatod az akvarell technika rejtelmeit, és ezáltal betekintést nyerhetsz Dani Orsi művészetébe is, aki egyedi illusztrációk készítésével foglalkozik. Lehetőséged nyílik olyan mesés, és egyben abszurd képi világ kialakítására, mely minden korosztály számára különleges élményt nyújt.

Dani Orsi, illusztrátor munkáit már sokan ismeritek és szeretitek innen a csoportból is. Most végre mi is megtanulhatjuk, hogyan készíthetünk ilyen mesés képeket. Az esemény leírásában megtaláljátok a részleteket.

Akvarell technika rejtelmei - Abszurd mesevilág/ Fotók: Dani Orsi

Akvarell technika rejtelmei – Abszurd mesevilág/ Fotók: Dani Orsi

Időpont: 2017.05.13. 10:00-14:00
Helyszín: KHCS Klub 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d
Ár: 14 900.-
Csoportkedvezmény: A résztvevők között ajándékcsomagot sorsolunk ki, mellynek tartalma értékes alapanyagok a későbbi munkákhoz.

Az ár minden szükséges eszközt tartalmaz, a foglalkozás végén pedig természetesen haza viheted az általad festett mesés képet! A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges, Orsi mindenre megtanít, amire szükséged lesz. Kezdőként is jelentkezhetsz!

Jelentkezés: kreativhobbikcsoport@gmail.com email címen lehet. A jelentkezés akkor válik véglegessé, amennyiben a részvételi díj 2017.05.10-ig átutalásra kerül. 

Bővebben a facebookon meghirdetett eseménynél ide kattintva.

Várunk szeretettel az Akvarell technika workshopunkba!
Orsi és Heni (Khcs)

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek