Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Székesfehérvár külterületi szemétdombjai (videóval) - Hulladekvadasz.hu

Székesfehérvár külterületi szemétdombjai (videóval)

Székesfehérvár nagyvárosát se kerülik el a szemetelők. Szomorú képet fest a bejelentés Fejér megye székhelyének külterületéről.

A bejelentő levele szerint évek óta folyik az illegális hulladéklerakás, szinte ellenállás nélkül bárki szabadon lerakhatja szemetét.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! A mellékelt videón olyan helyszínt mutatok be, amelyek éveken át ismételten visszatérő helyszínei az illegális hulladéklerakásnak. Az elkövetett szabálysértéseken túl, az a szomorú ezekben az esetben, mintha a terület tulajdonosai beletörődtek volna abba, ami a földjeiken történik, és nem igyekeznek valamilyen módon megfékezni/megnehezíteni a hulladék lerakást, mert rendre bizonyos időközönként eltüntetik a szemetet.

A lerakat Székesfehérvár D-i külterületén az M7-es aluljárón túli ligetes kiserdő D-i sarkán található egy jó minőségű aszfaltos útkanyarban, közel a Balaton felé haladó kétpályás vasút átjárójához. Tehát ezt a helyszínt megközelíteni Szabadbattyán felől optimális, hiszen estefelé vagy karán reggel (de még napközben is) ez a környék szinte kihalt, forgalom szinte semmi. Ezen a helyszínen 2011-ben veszélyes hulladékot is leraktak, akkor a bejelentésem hatására felszámolták, de más intézkedés nem történt.”

Köszönjük a bejelentőnek a tartalmas bejelentést, amiben képekkel és videóval és helyszínleírással járult hozzá a hulladékprobléma megoldásához. Egy részletes bejelentés nem csak nekünk, hanem az aktuális önkormányzatnak is komoly segítséget jelent. Reméljük a legjobbakat, és azt, hogy a helyszínre kihelyezett illegális hulladék minél hamarabb elkerül onnan.

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak. 

Köszönjük a bejelentést!


Székesfehérvár a wikipedia szerint:

Székesfehérvár megyei jogú város a Dunántúlon, a Közép-Dunántúl régió központja, Fejér megye és a Székesfehérvári járás székhelye, Magyarország egyik legnagyobb városa.

Az egyik leggazdagabb múltú magyar város: a középkori Magyar Királyság egyik fővárosa, királyi székhely, koronázóváros. Belvárosa műemlékekben és látnivalókban gazdag. Magyarország egyik legfejlettebb nagyvárosa stabil gazdasággal, élénk sport- és kulturális élettel. Nemzetközi jelentőségű vasúti és közúti csomópont.

A várost Géza nagyfejedelem alapította 972-ben a Gaja-patak és a Sárvíz által táplált mocsarakból kiemelkedő szigeteken, melyek legnagyobbika a mai belváros volt.

Forrás: wikipedia.

You may also like...