Autóroncs temetővé kezd válni Zugló

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Autóroncs temetővé kezd válni Zugló, mindezt bizonyítja, hogy a Főváros ezen kerületből folyamatosan érkeznek hozzánk autóroncsokról szóló bejelentések.

A most hozzánk eljuttatott bejelentésében arról ír a bejelentő, hogy a Szentmihályi út 17. szám mellett évek óta foglalja az értékes parkolóhelyet. A panaszában még egy másik helyről is említést ad számunkra, de képet nem csatolt arról az autóroncsról. A képen látható a Szentmihályi út 17. szám alatt található, rendszám nélkül.

Autóroncs temetővé kezd válni Zugló

Autóroncs temetővé kezd válni Zugló

Legutóbb a lebontott és felújítás alatt lévő Puskás Ferenc Stadion előtt jelentettek elhagyott, roncs autót, amit azóta elszállíttattak. Köszönjük. Hamarosan a Városliget is felszabadulhat a autóroncsaitól, hiszen a területen a parkolás fizetőssé fog válni. Több kerületben az ingyenesség, a díjmentes parkolás okozza a roncsautók “elszaporodását”.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A csatolt képen látható gépjármű évek óta ebben az állapotában foglal egy értékes parkolóhelyet Zuglóban, egészen pontosan a XIV. ker. Szentmihályi út 17. sz. ház előtt, ahol mint tudjuk a közterület-fenntartók viszont rendszeresen büntetik azokat a gépkocsitulajdonosokat, akik az ilyenek miatt nem tudnak a saját gépjárműveikkel a “hivatalos” parkolóba parkolni, és rákényszerülnek, hogy ott álljanak meg, ahol van egy kis hely. Jelzem még továbbá, hogy az 1 utcával lejjebb lévő Gvadányi utcai parkolóba is több hasonló állapotú, “rendszámvesztett” roncs foglal szintén értékes parkolóhelyet. Tekintettel a leírtakra nagy szívességet tenne az ott lakóknak az, akinek dolga ezeket a roncsokat elszállíttatni. Köszönjük.”

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Autóroncs kivonása a forgalomból

A gépjármű tulajdonosa köteles a forgalomból végleges kivonásra szánt gépjárművet egy regisztrált, hulladékhasznosítási engedéllyel rendelkező bontónak átadni, melytől bontási átvételi igazolást kap. Ezzel az igazolással kell majd megjelennie az okmányirodában a kivonás további ügyintézése érdekében. – írja a humusz.hu

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: