Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csopak térségében erdőben lerakott hulladék (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Csopak térségében erdőben lerakott hulladék (Frissítve)

Csopak térségében erdőben lerakott hulladékra hívja fel a figyelmet a bejelentő bejelentésében. A lerakott hulladék gyanúsan szabályosan helyezkedik el.

Frissítve
2017.06.06.

Csopak Község Önkormányzatának helyi ügyintézője az alábbi tájékoztatást adta számunkra:
„A 2017. május 16-án küldött bejelentést köszönettel megkaptuk és arra hivatkozással tájékoztatom, hogy az Önök által jelzett hulladék a csopaki 055/1 helyrajzi számú, a Magyar állami tulajdonban és a Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. vagyonkezelésében lévő ingatlanon található.

A közterület-felügyelet 2017. május 26. napján helyszíni ellenőrzést tartott az ingatlanon Cs felvette az erdésszel a kapcsolatot, aki azt a tájékoztatást adta, hogy a kezelésükben lévő területen ismeretlenek által illegálisan elhelyezett hulladékot a korábbi évek gyakorlatnak megfelelően a 73-as számú főút és az erdei utak melletti területekről gyűjtötték össze, az elszállítással kapcsolatos intézkedik folyamatban van, a következő hónap első felében várható.

Fentiek és a vonatkozó jogi szabályozás alapján ebben az esetben nem ellenőrizetlen körülmények között elhelyezett, vagy elhagyott hulladékról van szó, így az ingatlan tulajdonosával szemben eljárást nem indítottam, a terület visszaellenőrzéséről gondoskodni fogok.”

Köszönjük a Csopak Község Önkormányzatának a részletes választ és a megnyugtató információkat.


Korábban
2017.05.14.

Lehet egy korábbi szemétszedés eredménye, csak még nem vitték el az illetékesek? Mindenesetre felvesszük az aktuális önkormányzattal a kapcsolatot.

Csopak térségében erdőben lerakott hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csopak térségében erdőben lerakott hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A képeken látható hulladék a következő koordinátákon található:Északi szélesség 47° 00.652’Keleti hosszúság 17° 54.624′ Másként: Csopaktól északra, a 73-as út 5-ös és 6-os kilométere között egy nyugat felé nyíló erdei út mentén, a 73-as úttól kb. 350 m-re. Tíz éve járok rendszeresen (tavasztól-őszig) arra, és eddig meg nem eszméltem, hogy azt a helyet hulladék gyűjtésre használtak volna. De ezt -gondolom- a helyi hatóságok (erdészet, vadásztársaság, önkormányzat … stb.) bizonyára kommentálni tudjak.”

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Hulladék jellege: kommnuális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a környező önkormányzatoknak (Csopak, Paloznak és Felsőörsnek) a bejelentést.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...