Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sitthegy Szerep község határában

Sitthegy! Szerep községből az utóbbi időben záporoznak a bejelentések. Két dolog lehet, hogy igen aktívan a szerepi lakosok vagy hulladékproblémával küzd a település.

A korábbi bejelentések a településről ide kattintva elérhetőek. Eddig még nem érkezett válasz a korábbi bejelentéseinkkel kapcsolatban a helyi önkormányzattól. Reméljük viszont, hogy hamarosan hírt adnak a probléma megoldásáról vagy a hulladékproblémák megoldásának felszámolásáról.

Sitthegy Szerep Község határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sitthegy Szerep Község határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Nagy mennyiségben felhalmozott építési törmelék a 47.22828 ; 21.13438 GPS koordinátájú területen, a Hajdú-Bihar megyei Szerep település nyugati határában.”

Hulladék jellege: építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak. 

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek