Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Esküvői vintage dekoráció készítő workshop - Hulladekvadasz.hu

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop Tildivel és Kreatív Hobbik Csoporttal. Készítsd el saját esküvői dekorációdat!

A tanfolyamon kisorsolásra kerül egy következő tanfolyam, amit tetszőlegesen választhat ki a nyertes Tildi által meghirdetett tanfolyamok közül a 2017-es évben. Továbbá: a nyeremény átruházható.

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop.

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop.

Henivel vintage esküvői iránymutató/tájékoztató táblákat (1 nagy és 2 kicsi), és egy db köszönő ajándék/gyűrű tartó tartó dobozkát készíthetsz. A feliratokat Te magad választhatod ki, ahogyan a betűtípust is, így igazán személyes és egyedit táblákat fogsz tudni készíteni. Kérlek hozz kötényt vagy váltópólót, mert festünk és csiszolunk is.

Tildivel dobócsokrot, vagy asztal díszt készíthettek. A dobócsokor/asztal dísz élethű virágait „gyertyázós” technikával, készítjük az általad választott színben. ( Választható fajták: babarózsa, pipacs, boglárka, pünkösdirózsa (peony) „hagyományos” rózsa.)

Időpont: 2017.05.20. 09:00-16:00
Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d
A tanfolyam normál díja: 18 900.-Ft/fő
Kreatív hobbik csoport tagjai részére: -3 000Ft kedvezmény, azaz: 15 900.-Ft/fő!

Jelentkezni a következő elérhetőségeken tudsz:
kreativhobbikcsoport@gmail.com vagy tildithings@gmail.com
A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a tanfolyam ára befizetésre kerül.

Kérünk, hogy hozd el a saját ragasztópisztolyod, -betétet természetesen biztosítunk- mivel sokat fogunk ragasztani, a tapasztalatom az, hogy mindenki a saját pisztolyával szereti csinálni, de természetesen ha nem rendelkezel vele, akkor jelezd és biztosítunk a számodra.

Várunk szeretettel,
Tildi és Heni (KHCS admin)


Mi is az a vintage dekoráció?

Az 1920 és 1975 közötti öltözködési stílusok mindegyikét vintage-nek nevezhetjük. Nem összekeverendő a retró stílussal, mely körülbelül az 1975–1990-es évek öltözékeit jelenti.

A vintage időszak ennél régebbi, sokkal nemesebb, ritkább, épp ezért értékesebb ruhadarabok gyűjtőneve.

Főbb színei a púder- és cukorkaszínek, valamint a fekete és a fehér. Kedvelt anyagai a csipke, selyem , bársony, damaszt, szatén és a tüll. A második világháború után megjelennek a műanyagok, vagyis a szintetikus szálak, először a nejlon harisnya kerül be a divatba, majd az 1960-as évektől megkezdődik a műanyagok használata az öltözéktervezésben is.

Az textilek mintái eltérőek lehetnek, mivel az évek során rengeteg művészeti irányzat váltotta egymást.

Forrás: wikipedia.

You may also like...