Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop Tildivel és Kreatív Hobbik Csoporttal. Készítsd el saját esküvői dekorációdat!

A tanfolyamon kisorsolásra kerül egy következő tanfolyam, amit tetszőlegesen választhat ki a nyertes Tildi által meghirdetett tanfolyamok közül a 2017-es évben. Továbbá: a nyeremény átruházható.

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop.

Esküvői vintage dekoráció készítő workshop.

Henivel vintage esküvői iránymutató/tájékoztató táblákat (1 nagy és 2 kicsi), és egy db köszönő ajándék/gyűrű tartó tartó dobozkát készíthetsz. A feliratokat Te magad választhatod ki, ahogyan a betűtípust is, így igazán személyes és egyedit táblákat fogsz tudni készíteni. Kérlek hozz kötényt vagy váltópólót, mert festünk és csiszolunk is.

Tildivel dobócsokrot, vagy asztal díszt készíthettek. A dobócsokor/asztal dísz élethű virágait „gyertyázós” technikával, készítjük az általad választott színben. ( Választható fajták: babarózsa, pipacs, boglárka, pünkösdirózsa (peony) „hagyományos” rózsa.)

Időpont: 2017.05.20. 09:00-16:00
Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d
A tanfolyam normál díja: 18 900.-Ft/fő
Kreatív hobbik csoport tagjai részére: -3 000Ft kedvezmény, azaz: 15 900.-Ft/fő!

Jelentkezni a következő elérhetőségeken tudsz:
kreativhobbikcsoport@gmail.com vagy tildithings@gmail.com
A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a tanfolyam ára befizetésre kerül.

Kérünk, hogy hozd el a saját ragasztópisztolyod, -betétet természetesen biztosítunk- mivel sokat fogunk ragasztani, a tapasztalatom az, hogy mindenki a saját pisztolyával szereti csinálni, de természetesen ha nem rendelkezel vele, akkor jelezd és biztosítunk a számodra.

Várunk szeretettel,
Tildi és Heni (KHCS admin)


Mi is az a vintage dekoráció?

Az 1920 és 1975 közötti öltözködési stílusok mindegyikét vintage-nek nevezhetjük. Nem összekeverendő a retró stílussal, mely körülbelül az 1975–1990-es évek öltözékeit jelenti.

A vintage időszak ennél régebbi, sokkal nemesebb, ritkább, épp ezért értékesebb ruhadarabok gyűjtőneve.

Főbb színei a púder- és cukorkaszínek, valamint a fekete és a fehér. Kedvelt anyagai a csipke, selyem , bársony, damaszt, szatén és a tüll. A második világháború után megjelennek a műanyagok, vagyis a szintetikus szálak, először a nejlon harisnya kerül be a divatba, majd az 1960-as évektől megkezdődik a műanyagok használata az öltözéktervezésben is.

Az textilek mintái eltérőek lehetnek, mivel az évek során rengeteg művészeti irányzat váltotta egymást.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek