Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kecskemét határában veszélyes hulladék 44-es úton

Kecskemét határában bontott autó-alkatrészekre és veszélyes illegális hulladéklerakatra – Hulladékvadász applikáció segítségével – bukkant a bejelentő.

A település első bejelentése is egyben. A hulladékvadász térképén még nem szerepelt Bács-Kiskun megye megye jogú városa. A Hulladékvadász applikáció ide kattintva letölthető. Kecskeméthez köthető híreink ide kattintva elérhetőek.

A bejelentő szerint veszélyes hulladékot tartalmaz az illegális hulladéklerakat Kecskemét határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő szerint veszélyes hulladékot tartalmaz az illegális hulladéklerakat Kecskemét határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 44es út 3as km kő.” – rövid és lényegre törő!

Bontott autó-alkatrészek határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bontott autó-alkatrészek határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: bontott autó, veszélyes hulladék.

Továbbítjuk a bejelentést az Kecskemét Önkormányzatának.

Köszönjük a bejelentést!


Kecskemétről a wikipedia szerint:

A település megyei jogú város, Bács-Kiskun megye és a kecskeméti járás székhelye, lakónépesség szerint a nyolcadik legnagyobb, közigazgatási terület szerint a hetedik legnagyobb település Magyarországon. Bács-Kiskun megye népességének mintegy 22%-a él Kecskeméten.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek