Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett - Hulladekvadasz.hu

Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett

Bontott sírkő törmelékre lett figyelmes a bejelentő Nyíregyházáról. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyéről ez az első bejelentés. Köszönjük.

Hasonló esettel találkozhattunk a minap a delmagyar.hu szerint Tisza holtágába több tonna bontott sírkövet borítottak ismeretlen elkövetők. A cikk ide kattintva elérhető

Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A Hulladékvadász applikáció alkalmazás segítségével bejelenteném ezt a problémát. Már a növényzet is eltakarja azt az illegális törmelék kupacot amelyek egy sír bontásából származnak. A közelben található az Igrice-természetvédelmi terület is.”

Hulladék jellege: építési hulladék.

[codepeople-post-map]

Bontott sírkő -vel kapcsolatos bejelentés továbbítjuk a bejelentést az az aktuális Önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Nyíregyháza a wikipedia szerint:

A település Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, 1990 óta megyei jogú város (előtte 1989-től megyei város). Székhelye a Nyíregyházi járásnak is. Az ország hetedik legnagyobb városa, közel 120 000 lakossal. Dinamikusan fejlődő város. A térség gazdasági és kulturális motorja. Vonzó turisztikai célpont. Az Észak-Alföld második legjelentősebb településének számít. A több mint 300, köztük számos különleges fajt bemutató Állatparkja európai szinten is elismert.

Fekvése
Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fekszik, az észak-alföldi régióban (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye). Az Észak-Alföld második legjelentősebb városa (Debrecen után). A Nyírség központjában fekszik mint mezőváros. A város határait igen tág keretekben szokták érteni, mivel általában ide sorolják a közelben fekvő bokortanyákat.

A 4-es, 41-es, 36-os és a 38-as főutak keresztezésénél fekszik, ezáltal könnyen megközelíthető. Kárpátaljába, Románia északi részébe menet elkerülhetetlen.

Forrás: wikipedia.

You may also like...