Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett

Bontott sírkő törmelékre lett figyelmes a bejelentő Nyíregyházáról. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyéről ez az első bejelentés. Köszönjük.

Hasonló esettel találkozhattunk a minap a delmagyar.hu szerint Tisza holtágába több tonna bontott sírkövet borítottak ismeretlen elkövetők. A cikk ide kattintva elérhető

Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bontott sírkő nyíregyházi természetvédelmi terület mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Hulladékvadász applikáció alkalmazás segítségével bejelenteném ezt a problémát. Már a növényzet is eltakarja azt az illegális törmelék kupacot amelyek egy sír bontásából származnak. A közelben található az Igrice-természetvédelmi terület is.”

Hulladék jellege: építési hulladék.

Bontott sírkő -vel kapcsolatos bejelentés továbbítjuk a bejelentést az az aktuális Önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Nyíregyháza a wikipedia szerint:

A település Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, 1990 óta megyei jogú város (előtte 1989-től megyei város). Székhelye a Nyíregyházi járásnak is. Az ország hetedik legnagyobb városa, közel 120 000 lakossal. Dinamikusan fejlődő város. A térség gazdasági és kulturális motorja. Vonzó turisztikai célpont. Az Észak-Alföld második legjelentősebb településének számít. A több mint 300, köztük számos különleges fajt bemutató Állatparkja európai szinten is elismert.

Fekvése
Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fekszik, az észak-alföldi régióban (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye). Az Észak-Alföld második legjelentősebb városa (Debrecen után). A Nyírség központjában fekszik mint mezőváros. A város határait igen tág keretekben szokták érteni, mivel általában ide sorolják a közelben fekvő bokortanyákat.

A 4-es, 41-es, 36-os és a 38-as főutak keresztezésénél fekszik, ezáltal könnyen megközelíthető. Kárpátaljába, Románia északi részébe menet elkerülhetetlen.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek