Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Körvasút sor mellett 2 éve gyűlik a szemét - Hulladekvadasz.hu

Körvasút sor mellett 2 éve gyűlik a szemét

A XVI. kerületi Körvasút sor mellett 2 éve gyűlik a szemét írja bejelentésében a bejelentő. Korábban a helyszínről már érkezett bejelentés, de nem történt érdemi változás.

Két éve ez a látvány fogadja a bejelentőt a lakása erkélyéből. Vajon a szomszédban éktelenkedő illegális hulladéklerakatok az ingatlanok értékét is lenyomja?

Körvasút sor - Két éve ez a látvány fogadja a bejelentőt a lakása erkélyéből. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Körvasút sor – Két éve ez a látvány fogadja a bejelentőt a lakása erkélyéből. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszíntől nem messze található a hulladékvadász.hu nagy vihart kavart terepszemléjének helyszíne, a zuglói illegális szeméttelep, aminek a felszámolása már elkezdődött. Viszont még nem fejeződött be. Reméljük a környék hulladékproblémája az ismételt hulladék bejelentés hatására hamarosan megoldódik.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Budapest XVI. kerület Körvasút sor 10-es számú ház előtt, a vonatsínek mellett már 2 éve gyűlik a szemét. Kérjük elszállítani.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, ipari, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Körvasút sor ismételt bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!


Budapest XVI. kerületéből az eddig beérkezett illegális hulladék bejelentések ide kattintva elérhetőek.

You may also like...