Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Körvasút sor mellett 2 éve gyűlik a szemét

A XVI. kerületi Körvasút sor mellett 2 éve gyűlik a szemét írja bejelentésében a bejelentő. Korábban a helyszínről már érkezett bejelentés, de nem történt érdemi változás.

Két éve ez a látvány fogadja a bejelentőt a lakása erkélyéből. Vajon a szomszédban éktelenkedő illegális hulladéklerakatok az ingatlanok értékét is lenyomja?

Körvasút sor - Két éve ez a látvány fogadja a bejelentőt a lakása erkélyéből. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Körvasút sor – Két éve ez a látvány fogadja a bejelentőt a lakása erkélyéből. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszíntől nem messze található a hulladékvadász.hu nagy vihart kavart terepszemléjének helyszíne, a zuglói illegális szeméttelep, aminek a felszámolása már elkezdődött. Viszont még nem fejeződött be. Reméljük a környék hulladékproblémája az ismételt hulladék bejelentés hatására hamarosan megoldódik.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Budapest XVI. kerület Körvasút sor 10-es számú ház előtt, a vonatsínek mellett már 2 éve gyűlik a szemét. Kérjük elszállítani.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, ipari, zöldhulladék.

Körvasút sor ismételt bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!


Budapest XVI. kerületéből az eddig beérkezett illegális hulladék bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek