Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hűtőszekrény a III. kerületi Meggyfa utcában (Frissítve)

Hűtőszekrény a III. kerületi Meggyfa utcában jelenti oldalunkon a bejelentő. Az állítása szerint a lomtalanítás után közvetlenül került ki az elektronikai hulladék az utcának az egyik fájának az árnyékába.

Frissítve
2017.06.30.

A területről a kihelyezett hűtőszekrényt elszállították.

Korábban
2017.05.21.

Korábban Bus Balázs, a III. kerület polgármestere is szót emelt nyílt levelében a lomtalanítás okozta kerületi problémák ellen. Az alábbi linken ide kattintva elérhető az obuda.hu -n elérhető a levél. Továbbá a III. kerületi illegális hulladéklerakatokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A hűtőszekrény élvezi a terebélyes fa árnyékát. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hűtőszekrény élvezi a terebélyes fa árnyékát. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A háztartási elektronikai gépekre általánosságban a legtöbb nagyobb üzletlánc akciókat, beszámításokat hirdet. Emiatt is érdemes nem az utcára tenni kiöreegdett, elromlott háztartási eszközeinket, hanem érdemes figyelni a meghirdetett akciókat, eseményeket.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest III. kerület Meggyfa utca 23-nál a nyárfák mellett hűtőszekrény, lomtalanítás után jelent meg.”

Hulladék jellege: elektronikai.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek