Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hűtőszekrény a III. kerületi Meggyfa utcában (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Hűtőszekrény a III. kerületi Meggyfa utcában (Frissítve)

Hűtőszekrény a III. kerületi Meggyfa utcában jelenti oldalunkon a bejelentő. Az állítása szerint a lomtalanítás után közvetlenül került ki az elektronikai hulladék az utcának az egyik fájának az árnyékába.

Frissítve
2017.06.30.

A területről a kihelyezett hűtőszekrényt elszállították.

Korábban
2017.05.21.

Korábban Bus Balázs, a III. kerület polgármestere is szót emelt nyílt levelében a lomtalanítás okozta kerületi problémák ellen. Az alábbi linken ide kattintva elérhető az obuda.hu -n elérhető a levél. Továbbá a III. kerületi illegális hulladéklerakatokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A hűtőszekrény élvezi a terebélyes fa árnyékát. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hűtőszekrény élvezi a terebélyes fa árnyékát. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A háztartási elektronikai gépekre általánosságban a legtöbb nagyobb üzletlánc akciókat, beszámításokat hirdet. Emiatt is érdemes nem az utcára tenni kiöreegdett, elromlott háztartási eszközeinket, hanem érdemes figyelni a meghirdetett akciókat, eseményeket.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest III. kerület Meggyfa utca 23-nál a nyárfák mellett hűtőszekrény, lomtalanítás után jelent meg.”

Hulladék jellege: elektronikai.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...