Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kókai sitt eltakarítás Balkánt idéző módja (Frissítve)

Kókai sitt eltakarítás újfajta módon értelmezik. A bejelentő szerint közterületen két hónapig “tárolt” bontási sitt hulladékot egyszerűen belekotorták az utcai árokba.

Frissítve
2017.06.04.

A bejelentő újabb levele
“Tisztelt Hulladékvadászok! Küldök egy friss képet Kóka, nagykátai útról, köszönöm a segítséget, az első dolog amit sikerült a település hatóságától kikényszeríteni a szemetelést illetően.”

A kókai sitt eltakarítását köszönjük az aktuális szerveknek, Önkormányzatnak.


Korábban
2017.05.22.

Kókáról már több bejelentés is érkezett, amire a helyi Önkormányzattól azóta is várjuk a választ. A kókai bejelentések ide kattintva elérhetőek.

kókai sitt

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Dobtunk egy hátast az asszonnyal a következő eset miatt: Kókán a nagykátai út 57 szám alatt eladásra került egy üzlethelyiség, az új tulajdonosa átalakítást végzett rajta az év elején. A keletkezett építési törmeléket az épület előtt, közterületen tárolta legalább két hónapig. Az viszont már teljesen elfogadhatatlan, hogy az üzlet előtti vízelvezető árokba beletolatta a közel 4m3 sittet! Az itt élő lakosok zömét, önkormányzati tisztviselők ingerküszöbét abszolút nem éri el ez a cselekedet sem. Mi még csak egy éve lakunk itt, de hajmeresztő ami itt folyik, akár a balkánra is költözhettünk volna…”

Kókai sitt már a föld alatt? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kókai sitt már a föld alatt? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési, sitt.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek