illegalis hulladek bejelentes

Kókai sitt eltakarítás Balkánt idéző módja (Frissítve)

Kókai sitt eltakarítás újfajta módon értelmezik. A bejelentő szerint közterületen két hónapig “tárolt” bontási sitt hulladékot egyszerűen belekotorták az utcai árokba.

Frissítve
2017.06.04.

A bejelentő újabb levele
“Tisztelt Hulladékvadászok! Küldök egy friss képet Kóka, nagykátai útról, köszönöm a segítséget, az első dolog amit sikerült a település hatóságától kikényszeríteni a szemetelést illetően.”

A kókai sitt eltakarítását köszönjük az aktuális szerveknek, Önkormányzatnak.


Korábban
2017.05.22.

Kókáról már több bejelentés is érkezett, amire a helyi Önkormányzattól azóta is várjuk a választ. A kókai bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Dobtunk egy hátast az asszonnyal a következő eset miatt: Kókán a nagykátai út 57 szám alatt eladásra került egy üzlethelyiség, az új tulajdonosa átalakítást végzett rajta az év elején. A keletkezett építési törmeléket az épület előtt, közterületen tárolta legalább két hónapig. Az viszont már teljesen elfogadhatatlan, hogy az üzlet előtti vízelvezető árokba beletolatta a közel 4m3 sittet! Az itt élő lakosok zömét, önkormányzati tisztviselők ingerküszöbét abszolút nem éri el ez a cselekedet sem. Mi még csak egy éve lakunk itt, de hajmeresztő ami itt folyik, akár a balkánra is költözhettünk volna…”

Kókai sitt már a föld alatt? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kókai sitt már a föld alatt? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési, sitt.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet