Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kókai sitt eltakarítás Balkánt idéző módja (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Kókai sitt eltakarítás Balkánt idéző módja (Frissítve)

Kókai sitt eltakarítás újfajta módon értelmezik. A bejelentő szerint közterületen két hónapig „tárolt” bontási sitt hulladékot egyszerűen belekotorták az utcai árokba.

Frissítve
2017.06.04.

A bejelentő újabb levele
„Tisztelt Hulladékvadászok! Küldök egy friss képet Kóka, nagykátai útról, köszönöm a segítséget, az első dolog amit sikerült a település hatóságától kikényszeríteni a szemetelést illetően.”

A kókai sitt eltakarítását köszönjük az aktuális szerveknek, Önkormányzatnak.


Korábban
2017.05.22.

Kókáról már több bejelentés is érkezett, amire a helyi Önkormányzattól azóta is várjuk a választ. A kókai bejelentések ide kattintva elérhetőek.

kókai sitt

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Dobtunk egy hátast az asszonnyal a következő eset miatt: Kókán a nagykátai út 57 szám alatt eladásra került egy üzlethelyiség, az új tulajdonosa átalakítást végzett rajta az év elején. A keletkezett építési törmeléket az épület előtt, közterületen tárolta legalább két hónapig. Az viszont már teljesen elfogadhatatlan, hogy az üzlet előtti vízelvezető árokba beletolatta a közel 4m3 sittet! Az itt élő lakosok zömét, önkormányzati tisztviselők ingerküszöbét abszolút nem éri el ez a cselekedet sem. Mi még csak egy éve lakunk itt, de hajmeresztő ami itt folyik, akár a balkánra is költözhettünk volna…”

Kókai sitt már a föld alatt? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kókai sitt már a föld alatt? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési, sitt.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...