Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Aranyseprű díj legújabb kitüntette, Borka Ákos - Hulladekvadasz.hu

Aranyseprű díj legújabb kitüntette, Borka Ákos

Aranyseprű díj legújabb kitüntette, Borka Ákos. Az FKF Nonprofit Zrt. jutalmazta tettéért és példamutatásáért az operaénekest.

Mint ismeretes Ő volt az a személy, aki az óbudai dugóban vesztegelve inkább nekiállt szemetet szedni. A youtube videó bejárata szinte az összes online sajtót.

Az FKF Nonprofit Zrt. az Aranyseprű díjjal első alkalommal a két hős Zuglói Közterület-felügyelőt tüntették ki, akik saját testi épségüket feláldozva próbálták megállítani az illegális hulladéklerakó személyeket a Zuglóban.

Aranyseprű díj legújabb kitüntette, Borka Ákos. / Fotó: facebook.com/FKFZrt

Aranyseprű díj legújabb kitüntette, Borka Ákos. / Fotó: facebook.com/FKFZrt

A díjat éppen azzal a szándékkal hozták létre, hogy a jövőben ily módon is köszönetet mondhassanak azoknak, akik segítenek hozzájárulni Budapest, illetve lakókörnyezetük közterületi rendjének és tisztaságának megóvásához.

Aranyseprű díj

Az FKF Nonprofit Zrt. tervei szerint az új díjat azoknak adják majd át, akik nagyban hozzájárulnak Budapest, illetve lakókörnyezetük közterületi rendjének és tisztaságának megóvásához. A Társaság szándéka szerint megkaphatják majd közterület-felügyelők, de pályázhatnak majd az elismerésre lakóközösségek, valamint magánszemélyek és céges kollektívák is.

Forrás: FKF Zrt. facebook oldal


Hulladékvadász – a legapróbb önkéntes!

Az oldalunkra naponta beérkező bejelentések zöme (közel 50%-a) főként a Fővárosból érkezik. Borka Ákos tette mindenképpen dicséretreméltó, sőt ösztönzően hat mindenki más számára. Alapvetően minden emberben megvan a tenni akarása környezete megtisztításáért csak ahhoz meg kell teremteni rohanó világunkban számukra a lehetőséget. Ebben segít a másfél éve működő oldalunk, a hulladékvadász.hu.

A weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a legapróbb önkéntes. Ehhez nyújt segítséget a Hulladékvadász.hu – online és mobilos illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentési platformja, illetve további hulladék témában egyedi tartalommal, rovatszerkezettel.

A videón a 2016-os összes bejelentés, közel 6 percben. / Forrás hulladékvadász youtube csatorna

Az oldal működése során körülbelül 1000 bejelentés érkezett az oldalunkra. Az összes bejelentés, ami publikálásra kerül továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak. Bővebben az egy éves évfordulóra írt cikkben lehet olvasni ide kattintva.

Aranyseprű díj minden környezetért tevő embert megilleti. Reméljük hamarosan szép számban kerül kiosztásra ez a nagyszerű kezdeményezés.

You may also like...