Győri ETO stadiontól pár perce “hulladékborzalom”

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Győri ETO stadiontól pár percre “hulladékborzalom” alakult ki a bejelentő szerint. Pár éve még gyönyörű erdős terület volt, mára hulladéklerakatok helyszíne.

A Mosoni – Duna melletti erdős területről van szó pontosabban, a Város Mártírok utcájából nyílik a hulladéklerakatos placc. Reméljük az Önkormányzatnak eljuttatni kívánt bejelentéssel megoldódik a terület problémája. Érdemes lenne a bejáratót sorompóval vagy útakadályokkal lezárni. Érden hasonlóan problémás helyszínt hatalmas kőtömbökkel zártak el a terület bejáratát az illegálisan szemetelők miatt.

Győri ETO stadiontól pár perce. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Győri ETO stadiontól pár perce. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Elsőre tanácstalan voltam, kinek is kellene szólnom….Aztán rátaláltam az oldalukra és rögtön “tollat ragadtam”. Kb. egy éve nem sétálok arrafelé, amerre most találtam a szerintem illegálisan lerakott hulladékot…meglepődtem, mert régen annyira szép tiszta volt Győrnek ez a része, és most valami borzalom. Csatolok képeket is és egy viszonylag pontos leírást/térképet, hogy hol található mindez, Remélem tudnak intézkedni az ügyben… A Mártírok útjáról nyílik egy egynyomvonalas erdei út, ami végig a Moson-Duna menti partszakaszon elvisz egészen a Városrét lakópark háta mögé és onnan még tovább… a szemétlerakás a Mártírok útjáról leágazva már szinte a kis út elején észrevehető, bal oldalán az útnak…majd egy kisebb távolság és egy enyhe bal kanyar megtétele után következik az a látvány, melyet csatoltam fotókon. Kérem, ha tudnak tenni a megtisztítás ügyében bármit, legyenek kedvesek visszajelezni. Köszönöm.”

Győr város korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai.

Győri ETO stadion melletti állapotokat továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Győr a Wikipedia szerint:

A város egy megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A Győri járás és a Nyugat-Dunántúl régió központja. A népessége 2013-ban 128 567 fő volt, így Magyarország hatodik legnépesebb városa.

Jelentős gazdasági, kulturális és sportközpont. A Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját.

Forrás: wikipedia.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: