Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tatabánya Kertváros útmenti hulladéklerakásai - Hulladekvadasz.hu

Tatabánya Kertváros útmenti hulladéklerakásai

Tatabánya Kertváros részét egyesek szeméttelepnek gondolják. A bejelentő szerint rendszeres a területere az hulladék kihordása.

A bejelentés szövege
„Jó napot kívánok! Tatabányán Kertvárosban a baromállásdüllői nyaralórészen van kertünk 3 éve. A Majakovszky utca végénél található köves úton lehet megközelíteni. Ez a Köves utca, az utca eleje már nagyon szemetes és ez az évek alatt csak egyre rosszabb lett. Szerintünk az utcából mindenki oda előre hordja a szemetet és senki nem tesz ez ellen semmit.

Ebben szeretném kérni a segítségüket. Csatolok róla képeket, hogy mennyire drasztikus már a helyzet. Előre is nagyon szépen köszönöm válaszukat és segítségüket!”

Tatabányáról beérkezett korábbi bejelentései ide kattintva érhetőek el. Sajnos eddig még nem érkezett a városból semmiféle visszajelzés a hulladéklerakások felszámolásával kapcsolatosan. Reméljük, hogy hamarosan erről a helyszínről is a későbbiekben jó hírrel szolgálhatunk a tatabányai lakosoknak.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Tatabánya városából beérkező első bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Tatabánya a wikipedia szerint:

A város Komárom-Esztergom megye és a Tatabányai járás székhelye.

Fekvése
A megye déli részén, a Gerecse és a Vértes közötti völgyben (Tatai-árok) fekszik, a fővárostól 55 km-re. Helyzeténél fogva forgalmi csomópont, nem csak megyei, hanem regionális és országos szinten is. Az M1-es (E60, E75) Bécs – Budapest autópálya érinti, a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal átszeli a várost. A környék minden településével és az ország nagyobb városaival autóbuszjáratok kötik össze. A város átlagos tengerszint feletti magassága: 199 m körüli.

Története
Tatabánya területe már az ősidők óta lakott. Számos lelet bizonyítja, hogy területén a kőkorszak óta folyamatosan élnek emberek. Az ide érkező első magyar honfoglalók már számos, különböző etnikumú törzset találtak a területen. Az egykori tatai erődítéshez közeli Bánhidát már egy 1288-as dokumentum is megemlíti. Hamarosan Alsógalla és Felsőgalla települések is kialakultak Bánhida környékén. A közeli erődítések jótékony hatására hamarosan benépesült a környék, megjelentek a kézművesek, fellendült a mezőgazdaság és a kereskedelem.

Forrás: wikipedia.

You may also like...