Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemeteszsákok XX. kerületi Ady Endre utcában (Frissítve)

Szemeteszsákok XX. kerületi Ady Endre utcában – írja a bejelentő panaszos levelében attól tartva, hogy a zsákokból több lesz.

Frissítve
2017.06.01.

Mindösszesen 3 nap alatt megoldódott a pesterzsébeti illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentés. Köszönjük a bejelentőnek a helyzetjelentést és a képet a megtisztított helyszínről.

A bejelentő levele
“Tisztelt Cím! Köszönetet szeretnek mondani a gyors intézkedéséért amit a XX. kerület Ady Endre utca 140 szám alatti utcafronton bejelentett illegális hulladék lerakassál kapcsolatban intézkedett! A kiküldött munkások szépen és precízen eltakarítottak mindent, ezert még egyszer szeretnem megköszönni a munkájukat. További sikeres munkát kívánok és remélhetőleg egyre kevesebbet kell önöknek dolgozniuk és tisztább lesz a környezetünk!”

Szemeteszsákok eltakarítását köszönjük a Pesterzsébet Önkormányzatának és a részt vevő szervezeteknek.


Korábban
2017.05.28.

A pesterzsébeti helyszín a kerületnek Szabótelep része mellett található. Reméljük a bejelentés hatására a hulladékprobléma megoldásra került. Köszönjük a bejelentést a kedves bejelentőnek.

Szemeteszsákok hevernek a Ady Endre utcában a XX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemeteszsákok hevernek a Ady Endre utcában a XX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A probléma pontosan a XX. kerület Ady Endre utca 140 .utcai fronton található meg a mai napon is ott van kissé mar széttúrva a Tv a zsákok amibe van ahogy elnéztem meg levágott fű is és ruhanemű. A probléma már második hete tapasztalható! Sajnos lehet hétfőre, megint megszaporodik mert szemétszállítás lesz! Ilyenkor tettek múltkor is a lomokat avval a tudattal talán hogy a kukások elviszik?nem tudom köszönöm szépen a segítséget!”

Ha hasonló illegális hulladéklerakatot lát ide kattintva bejelentheti.

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek