Szemeteszsákok XX. kerületi Ady Endre utcában (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szemeteszsákok XX. kerületi Ady Endre utcában – írja a bejelentő panaszos levelében attól tartva, hogy a zsákokból több lesz.

Frissítve
2017.06.01.

Mindösszesen 3 nap alatt megoldódott a pesterzsébeti illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentés. Köszönjük a bejelentőnek a helyzetjelentést és a képet a megtisztított helyszínről.

A bejelentő levele
“Tisztelt Cím! Köszönetet szeretnek mondani a gyors intézkedéséért amit a XX. kerület Ady Endre utca 140 szám alatti utcafronton bejelentett illegális hulladék lerakassál kapcsolatban intézkedett! A kiküldött munkások szépen és precízen eltakarítottak mindent, ezert még egyszer szeretnem megköszönni a munkájukat. További sikeres munkát kívánok és remélhetőleg egyre kevesebbet kell önöknek dolgozniuk és tisztább lesz a környezetünk!”

Szemeteszsákok eltakarítását köszönjük a Pesterzsébet Önkormányzatának és a részt vevő szervezeteknek.


Korábban
2017.05.28.

A pesterzsébeti helyszín a kerületnek Szabótelep része mellett található. Reméljük a bejelentés hatására a hulladékprobléma megoldásra került. Köszönjük a bejelentést a kedves bejelentőnek.

Szemeteszsákok hevernek a Ady Endre utcában a XX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemeteszsákok hevernek a Ady Endre utcában a XX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A probléma pontosan a XX. kerület Ady Endre utca 140 .utcai fronton található meg a mai napon is ott van kissé mar széttúrva a Tv a zsákok amibe van ahogy elnéztem meg levágott fű is és ruhanemű. A probléma már második hete tapasztalható! Sajnos lehet hétfőre, megint megszaporodik mert szemétszállítás lesz! Ilyenkor tettek múltkor is a lomokat avval a tudattal talán hogy a kukások elviszik?nem tudom köszönöm szépen a segítséget!”

Ha hasonló illegális hulladéklerakatot lát ide kattintva bejelentheti.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: