Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bicske, Rigó utcai hulladéklerakat (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Bicske, Rigó utcai hulladéklerakat (Frissítve)

Bicske városából megérkezett az első bejelentés, amiben a bejelentő komplex problémára hívja fel a figyelmet. Miszerint állandósulni látszik a szemetelés a település Rigó utcájában a kihelyezett térfigyelő kamera ellenére is.

Frissítve
2017.07.17.

Bicske Önkormányzata a bejelentéssel kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adta:
„Az elhagyott hulladékról az önkormányzatunknak is tudomása volt, ennek megfelelően a jogszabályokban meghatározottak szerint az intézkedéseket meg is tettük az itt elhelyezett hulladék felszámolása érdekében.
A jelzet földrészletek részben magán-,részben önkormányzati tulajdonú területek. Az elhagyott hulladékot átvizsgáltuk, szerettük volna kideríteni a hulladék birtokosának a kilétét, de arra utaló információt nem találtunk.

Az előtte / utána képet Bicske Önkormányzata bocsátotta rendelkezésünkre. Köszönjük.

Ezt követően az önkormányzati földrészletekről a helyi hulladékkezelési közszolgáltatóval kötött megállapodásunk alapján – az önkormányzat költségén- a hulladékot elszállítottuk.
Ezzel egyidejűleg a magántulajdonú földrészlet tulajdonosát felszólítottuk a jogszabályi kötelezettségének teljesítésére. Utóbbi eljárás a tulajdonos felszámolása és az időközben történt tulajdonos változások miatt lassan halad.
Prevenciós intézkedésként a városi térfigyelő hálózat elemeként fix telepítésű kamera került a közelbe, illetve időként a mezőőrségünk mobil eszközeivel is bevonásra kerülnek a hulladéklerakások felderítése érdekében.”

Gratulálunk Bicske Önkormányzatának az alapos területrendezésért és a megelőzésre törekvő intézkedések miatt.


Korábban
2017.05.29.

Reméljük a bejelentés hatására a probléma megoldásra kerül. A bejelentés képeit elnézve a területről a hulladékelszállítása mellett annak rendbetétele is szükséges.

Bicske, Rigó utca. Szemét a zöldbe dobva ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bicske, Rigó utca. Szemét a zöldbe dobva … / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Szeretnem bejelenteni hogy Bicskén Rigó utcai településen hosszú ideje mindenfele hulladékot oda hordanak és hiába lett bejelentve a Polgármesternek állítólag be van kamerázva a terület és mégsem tesznek ellene semmit és a szemet csak gyűlik és gyűlik és a meleg miatt egyre büdösebb! Ezert írtam Önöknek mivel én ott élek a családommal ennek a szemetes terület mellett és hiába szeretnek rendet tenni a saját házunk előtt a szel oda hordja elénk folyamatosan! Remélem tudnak ez ügyben legalább Önök segíteni! További szép napot!”

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Bicske a wikipedia szerint:

A település Fejér megye északi részén fekvő város, a Bicskei járás székhelye.

Fekvése
Bicske a Budapest–Győr–Hegyeshalom–Bécs vasútvonalon fekszik élénk vasúti forgalommal. Elővárosi szerelvények kötik össze Budapesttel, Tatabányával, Komárommal és Győrrel. Gyorsvonatok járnak innen Budapest, Győr, Hegyeshalom, Sopron, Szombathely és Pozsony irányába. Régen Lovasberény-Székesfehérvár felől is jártak ide vonatok, ezen a vonalon azonban el van a pálya bontva.

A város az 1-es elsőrendű főút mentén fekszik, ám központja a régi országút körül terül el. A város határában fut az M1-es autópálya, amelyen egy lehajtó van Bicskén. A várost kisebb mellékút köti össze a 811-es úttal, Csabdival, valamint Mányon át Zsámbékkal és Pilisjászfaluval. Bicske a környék autóbusz közlekedésének meghatározó központja: Budapest, Mór, Székesfehérvár, Zsámbék valamint a környező települések érhetők el rendszeresen a városból.

Forrás: wikipedia.

You may also like...