Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétszedés és kirándulás a Gellért-hegyen június 7-én - Hulladekvadasz.hu

Szemétszedés és kirándulás a Gellért-hegyen június 7-én

Szemétszedés és kirándulás a Gellért-hegyen június 7-én 16 órától! Gyere el és kiránduljunk együtt a Budapest szívében, miközben megtisztítjuk a területet az eldobált szemetektől.

Hozd el barátaidat, családtagjaidat és találkozzunk június 7-én, szerdán 16 órakor a Szent Gellért téren. Változtassunk mi magunk a környezetünkön!

Szemétszedés és kirándulás okairól ne is nyissunk vitát.

Szemétszedés és kirándulás okairól ne is nyissunk vitát.

Szemeteszsák és kesztyű lesz a helyszínen, de aki tud az hozzon magával. A szemetet lehetőség szerint szelektíven, előre kijelölt helyre/helyekre fogjuk gyűjteni, ahonnan elszállíttatjuk.

Műanyag kupak
A műanyag kupakokat külön fogjuk gyűjteni a „GYŰJTSÜK A KUPAKOKAT JÓL” nevű kezdeményezésnek, akik beteg gyerekek gyógyulásáért küzdenek. A szervezők arra kérik a részvevőket, hogy már AZ AKCIÓ ELŐTT KEZDJÉK EL GYŰJTENI A KUPAKOKAT, és HOZZÁK EL MAGUKKAL a helyszínre!

Az aktuális felhívásokat ide kattintva található meg.

Szervező: az Önkéntes Környezettisztítók
Az Önkéntes Környezettisztítók név egy 2017. januárjában, Szombathelyen indult mozgalmat takar, amely célja, hogy az emberek saját maguk tegyenek a környezetükért. Önkéntesek és függetlenek vagy, de a csoportos akciókhoz keresik az együttműködést városgazdálkodásokkal, szervezetekkel. Emellett nagy figyelmet fordítanak az egyéni tettekre, legyen az szemétszedés, saját hulladék csökkentése vagy újrahasznosítás.

Önkéntes Környezettisztítók lógója.

Önkéntes Környezettisztítók lógója.

Ha felkeltettük figyelmedet, kérlek, látogass el facebook oldalunkra (ide kattintva érheted el), továbbá keresd csoportjainkat, melyek az ország több pontján kezdtek szerveződni.

Szemétszedés és kirándulás a Gellért-hegyen június 7-én 16:00-kor! Ide kattintva elérhető az esemény facebook oldala.

Csatlakozz hozzájuk! Eljött a tettek ideje! Légy Te is Önkéntes Környezettisztító!


Az akció médiapartnere a Hulladékvadász.hu.


Gellért-hegy a wikipedia szerint:

A Gellért-hegy (korábban Kelen-hegy, németül Blocksberg) Budapest I. és XI. kerületében, a Duna jobb partján álló, 235 méterrel a tengerszint fölé magasodó hegy. A Dunára néző meredek sziklafala és a tetejéről nyíló pesti panoráma páratlan látvány. Budapest ékkövének is szokták nevezni. Az UNESCO a Gellért-hegy tetején fekvő Citadella erődjével, a budai Várheggyel és a Duna két partjának panorámájával együtt a Gellért-hegyet 1987-ben a Világörökség részévé nyilvánította.[1]

A Gellérthegy a Duna-Ipoly Nemzeti Park része, természetvédelmi terület.

Forrás: wikipedia.

You may also like...