Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szigethalom szeméthalma a település határában - Hulladekvadasz.hu

Szigethalom szeméthalma a település határában

Szigethalom szeméthalma a település határában található, ami egyben a város első bejelentése is az oldalunkon. Köszönjük a bejelentést.

Pest Megye újabb települése került fel a hulladékvadászok térképére. A korábbi Pest Megyei bejelentéseket ide kattintva érhetőek el.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Szigethalom, Határ út folytatása, földes útszakasz.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Szigethalom a wikipedia szerint:

A város Pest megyében, a Szigetszentmiklósi járásban. A budapesti agglomerációhoz tartozó település, fontos tömegközlekedési csomópont.

Fekvése
A Csepel-sziget északi részén, sík területen található, a fővárostól 12 km-re. Északnyugat-délkeleti fekvésű, kertvárosias jellegű, tipikus ún. sakktábla-szerkezetű település. Északkeletről az egykori Csepel autógyár ipartelepe és Szigetszentmiklós Bucka városrésze, délről a tököli parkerdő, északnyugatról a Budapest–Ráckeve helyiérdekű vasútvonal, keletről a Ráckevei-Duna határolja. Szomszédos települések északon-északnyugaton Halásztelek, északkeleten Szigetszentmiklós, kelet-délkeleten Dunavarsány, nyugat-délnyugaton Tököl.

Forrás: wikipedia.