Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csalánosi parkerdő melletti hulladéklerakat Kecskeméten - Hulladekvadasz.hu

Csalánosi parkerdő melletti hulladéklerakat Kecskeméten

A Csalánosi parkerdő Kecskemét nyugati részén terül el, az illegális hulladéklerakat viszont az parkerdő melletti földúton. Főként kommunális és építési illegálisan elhelyezett hulladék található a bejelentés helyszínén.

Sokaknak ismerős lehet a helyszín, méghozzá azoknak akik olvassák a Mágnes horgászaink rovatát. Hiszen közel két hete a Csalánosi erdő tó vízét derítették fel. A beszámoló ide kattintva elérhető.

Csalánosi parkerdő melletti hulladéklerakat Kecskeméten. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csalánosi parkerdő melletti hulladéklerakat Kecskeméten. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Kecskeméten a Csalánosi erdő és a Heliport ipari park közötti földút mellett feltűnő építési/bontási és háztartásban keletkező hulladékrakás van. A Csalánosi erdő földútjai mellett is vannak kisebb hulladékok, melyek TeSzedd keretében is szedhetőek. „

A helyszín korábban is közkedvelt volt a természetromboló, vandál egyéneknek. Az alábbi linken Baon.hu -n olvasható erről szóló cikk ide kattintva.

Hulladék jellege: háztartási, építési

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Csalánosi parkerdő bemutatása

A hatvanhét hektáros kedvelt kirándulóhely gazdája a Kefag Zrt. Juniperus parkerdészete.

Története
Az erdő telepítése 1960-ban kezdődött. A terület gyenge minőségű legelő volt, mélyfekvésű szikes lapossal, közepén egy kiszáradó félben lévő tóval. Parkerdővé alakítása tizenöt év múlva kezdődött. Ekkor építették a sétautakat, az esőbeállókat, a tűzrakó helyeket, a kaput és kihelyezték az első tájékoztató táblákat. Majd a terület vízrendezése, az elmocsarasodott tó kimélyítése, a szánkózódomb megépítése következett. A fejlesztés harmadik ütemében a tornapálya, a játszótér, az új tűzrakóhelyek, a padok és az asztalok készültek el.

Forrás: baon.hu

You may also like...