Kenderes külterületi szemétdombja

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Kenderes településről az első bejelentés érkezett Jász – Nagykun – Szolnok megyéből. Tipikus külterületi szemétdomb, amit már a növényzet itt ott már be is nőtt.

Korábbi bejelentések ebből a megyéből az alábbi linken elérhető ide kattintva. Ehhez hasonló bejelentéseket lehet küldeni az illegális hulladék bejelentő űrlap kitöltésével, ide kattintva elérhető.

Kenderes külterületén is gyűlik a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kenderes külterületén is gyűlik a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Három szemétlerakat a 34.sz. főút Bánhalma és Fegyvernek közötti szakaszán. Az első helyszín koordinátái: 47.291963,20.594427 MÉG A GOOGLE MŰHOLDKÉPÉN IS KIVEHETŐ FOLTOK!!! Fegyvernek felé haladva a menetirány szerinti jobb oldalon, a 46 vagy 47 kilométerszelvényben egy bekötő út két oldalán rengeteg kupac szemét. A másik két helyszín a 49. kilométerszelvényben a bal oldalon, egy-egy rövid beton lejáró mellett található. A Bánhalma-Fegyvernek útszakaszon végig találhatók kisebb-nagyobb szemétkupacok, tömött zsákok. Továbbra is nyitott szemmel járok.”

A másik két helyszín sajnos behatárolatlannak bizonyult számunkra.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Kenderes a wikipedia szerint:

A település kisváros Jász-Nagykun-Szolnok megye Karcagi járásában.

Fekvése
A város a 4-es főút mentén fekszik Debrecen és Szolnok között körülbelül félúton, az Alföld szívében. Távolsága közúton Budapesttől: 140 km, Debrecentől: 125 km, Miskolctól: 145 km, Szegedtől: 132 km. Környező települések: Kisújszállás, Fegyvernek, Kenderes-Bánhalma, Kunhegyes

Forrás: wikipedia.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!