Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Határ úti orvosi rendelő melletti szelektív mocsok - Hulladekvadasz.hu

Határ úti orvosi rendelő melletti szelektív mocsok

A Határ úti orvosi rendelő melletti szelektív hulladékgyűjtő mocskára hívja fel a figyelmet a bejelentő Szigetszentmiklóson. A probléma nem egyedi, túlontúl jól ismert.

Frissítve
2018.05.23.

A bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptuk a helyszínnel kapcsolatban
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az orvosi rendelő parkolóját és járdaszegélyét felújították, melynek során a sokat vitatott szelektív hulladékgyűjtő sziget felszámolásra került. A városban felszámolásra került az összes sziget és hamarosan hulladékudvar létesül, ahol a lakosság megfelelő környezetben helyezheti el a felgyülemlett a szelektív hulladékát. Szigetszentmiklóson amúgy működik a házhoz jövő szelektív hulladékkezelés, hiszen minden páros héten elvitelre kerül a kukaedényzet mellé kihelyezett műanyag- és a papírhulladék. Csatoltam a képeket, bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre.”

Köszönjük a tájékoztatást a helyszínnel kapcsolatban.


Korábban
2017.06.10.

A városban folyamatosan szüntetik meg a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, de többek közt ez az egyik helyszín, ami még létezik.

Határ úti orvosi rendelő melletti kaotikus állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Határ úti orvosi rendelő melletti kaotikus állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sajnos a településen szépen lassan megszűnnek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, ez az egyik ami megmaradt. A háttérben a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő, valamint nem látható (de ott van a háttérben) a fogorvosi rendelő, központi orvosi ügyelet, és vérvétel is szokott itt lenni. Ide kell beteg felnőtt embereknek és gyerekeknek jönni orvoshoz. Miért nem lehet bekamerázni? Akkor talán büntetni is lehetne! Már a járdára lóg a szemét, ahol gyalogosan közelítjük meg a rendelőt!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Határ úti orvosi rendelő mellről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...