Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Határ úti orvosi rendelő melletti szelektív mocsok

A Határ úti orvosi rendelő melletti szelektív hulladékgyűjtő mocskára hívja fel a figyelmet a bejelentő Szigetszentmiklóson. A probléma nem egyedi, túlontúl jól ismert.

Frissítve
2018.05.23.

A bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptuk a helyszínnel kapcsolatban
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az orvosi rendelő parkolóját és járdaszegélyét felújították, melynek során a sokat vitatott szelektív hulladékgyűjtő sziget felszámolásra került. A városban felszámolásra került az összes sziget és hamarosan hulladékudvar létesül, ahol a lakosság megfelelő környezetben helyezheti el a felgyülemlett a szelektív hulladékát. Szigetszentmiklóson amúgy működik a házhoz jövő szelektív hulladékkezelés, hiszen minden páros héten elvitelre kerül a kukaedényzet mellé kihelyezett műanyag- és a papírhulladék. Csatoltam a képeket, bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre.”

Köszönjük a tájékoztatást a helyszínnel kapcsolatban.


Korábban
2017.06.10.

A városban folyamatosan szüntetik meg a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, de többek közt ez az egyik helyszín, ami még létezik.

Határ úti orvosi rendelő melletti kaotikus állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Határ úti orvosi rendelő melletti kaotikus állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sajnos a településen szépen lassan megszűnnek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, ez az egyik ami megmaradt. A háttérben a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő, valamint nem látható (de ott van a háttérben) a fogorvosi rendelő, központi orvosi ügyelet, és vérvétel is szokott itt lenni. Ide kell beteg felnőtt embereknek és gyerekeknek jönni orvoshoz. Miért nem lehet bekamerázni? Akkor talán büntetni is lehetne! Már a járdára lóg a szemét, ahol gyalogosan közelítjük meg a rendelőt!”

Hulladék jellege: kommunális.

Határ úti orvosi rendelő mellről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek