Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rét

A székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rétről érkezett az alábbi videóbejelentés, ami a gyakorlott hulladékvadászokat már meg se lepi.

Ez a fajta hulladékprobléma gyökere egyes emberek lustaságából, igénytelenségéből fakad. Sokan egyszerűbbnek érzik kivinni a kommunális hulladékukat a “senkiföldjére”, mint rendes állampolgári kötelességeiknek megfelelve a fizetős szeméttárolójukba.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Vásárhelyi út M7 aluljáró utáni rét helyszínén műanyag + gumiabroncs + vegyes hulladék található, csak valamivel ÉK-ebbre helyezkedik el. Ezen a területen is ugyanaz történik rendszeresen, mint a kültéri helyeken. Megjelenik és néha elviszik, majd újra megjelenik a szemét. Ugyan földúton, de ide is szabad bejárása van mindenkinek Fehérvár és Szabadbattyán felől egyaránt.”

Székesfehérvárról beérkezett beérkezett bejelentéseket ide kattintva lehet elérni.

Hulladék jellege: műanyag, gumiabroncs, vegyes hulladék.

A bejelentés helyszínei. / Fotó: Google Maps

A bejelentés helyszínei. / Fotó: Google Maps

A székesfehérvári Vásárhelyi út végén lévő rétről érkezett bejelentéstét továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek