Székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rét

A székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rétről érkezett az alábbi videóbejelentés, ami a gyakorlott hulladékvadászokat már meg se lepi.

Ez a fajta hulladékprobléma gyökere egyes emberek lustaságából, igénytelenségéből fakad. Sokan egyszerűbbnek érzik kivinni a kommunális hulladékukat a “senkiföldjére”, mint rendes állampolgári kötelességeiknek megfelelve a fizetős szeméttárolójukba.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Vásárhelyi út M7 aluljáró utáni rét helyszínén műanyag + gumiabroncs + vegyes hulladék található, csak valamivel ÉK-ebbre helyezkedik el. Ezen a területen is ugyanaz történik rendszeresen, mint a kültéri helyeken. Megjelenik és néha elviszik, majd újra megjelenik a szemét. Ugyan földúton, de ide is szabad bejárása van mindenkinek Fehérvár és Szabadbattyán felől egyaránt.”

Székesfehérvárról beérkezett beérkezett bejelentéseket ide kattintva lehet elérni.

Hulladék jellege: műanyag, gumiabroncs, vegyes hulladék.

A bejelentés helyszínei. / Fotó: Google Maps

A bejelentés helyszínei. / Fotó: Google Maps

A székesfehérvári Vásárhelyi út végén lévő rétről érkezett bejelentéstét továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet