Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rét - Hulladekvadasz.hu

Székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rét

A székesfehérvári Vásárhelyi út melletti rétről érkezett az alábbi videóbejelentés, ami a gyakorlott hulladékvadászokat már meg se lepi.

Ez a fajta hulladékprobléma gyökere egyes emberek lustaságából, igénytelenségéből fakad. Sokan egyszerűbbnek érzik kivinni a kommunális hulladékukat a „senkiföldjére”, mint rendes állampolgári kötelességeiknek megfelelve a fizetős szeméttárolójukba.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Vásárhelyi út M7 aluljáró utáni rét helyszínén műanyag + gumiabroncs + vegyes hulladék található, csak valamivel ÉK-ebbre helyezkedik el. Ezen a területen is ugyanaz történik rendszeresen, mint a kültéri helyeken. Megjelenik és néha elviszik, majd újra megjelenik a szemét. Ugyan földúton, de ide is szabad bejárása van mindenkinek Fehérvár és Szabadbattyán felől egyaránt.”

Székesfehérvárról beérkezett beérkezett bejelentéseket ide kattintva lehet elérni.

Hulladék jellege: műanyag, gumiabroncs, vegyes hulladék.

A bejelentés helyszínei. / Fotó: Google Maps

A bejelentés helyszínei. / Fotó: Google Maps

A székesfehérvári Vásárhelyi út végén lévő rétről érkezett bejelentéstét továbbítjuk az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...