Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
DIY rovat alkotói felhívás - Szerkeszd Te is kreativitást hirdető rovatot - Hulladekvadasz.hu

DIY rovat alkotói felhívás – Szerkeszd Te is kreativitást hirdető rovatot

DIY rovat felhívásában invitálunk minden alkotót, alkotni készülőt, hogy bemutassa egyedi kreatív munkájának elkészítési lépéseit, amit megosztunk a Kreatív Hobbik Csoport DIY rovatában.

A minden pénteken megjelentő DIY rovat alapötlete a kreativitást az újrahasznosítással ötvözve, hogy miért ne dobjuk ki az elhasznált tárgyakat, holmikat.

DIY rovat

A DIY rovat cikkei közt szívesen látnád viszont Te is a munkádat, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre minden héten szerda 12-ig. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve.

A Kreatív Hobbik Csoportot facebookon ide kattintva lehet elérni. A csoport által szervezett kreatív workshopokat, tanfolyamokat ide kattintva lehet megtekinteni.

A Kreatív Hobbik Csoport DIY rovatáról bővebben:
Kreatív hobbik csoportot a facebook közösségi oldalon évekkel ezelőtt Szabó Henrietta alapította, ami mára már több mint 120 ezer taggal büszkélkedhet. A hulladékvadász szerkesztőségének felkérésére a csoport munkáit és eseményeit heti rendszerességgel a hulladekvadasz.hu -n rovat formájában is megjelenítik. 

Az induló rovat kiemelten a DIY-projektek egyedi megvalósításait mutatja be, érintve az újrahasznosítás témaköreit is. Bízunk benne, hogy a kreativitás egyben hulladékcsökkentést is eredményez. Hiszen minek dobjuk ki a szemétbe a feleslegesnek hitt anyagot, ha még kiváló alapanyag is lehet egy készülő DIY-projekthez?

Üdvözlettel:
Szabó Henrietta, a Kreatív Hobbi Csoport és Hulladekvadasz.hu DIY rovatvezetője

Ne feledjétek a rovatot TI szerkesztitek! 😉

You may also like...