Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

DIY rovat alkotói felhívás – Szerkeszd Te is kreativitást hirdető rovatot

DIY rovat felhívásában invitálunk minden alkotót, alkotni készülőt, hogy bemutassa egyedi kreatív munkájának elkészítési lépéseit, amit megosztunk a Kreatív Hobbik Csoport DIY rovatában.

A minden pénteken megjelentő DIY rovat alapötlete a kreativitást az újrahasznosítással ötvözve, hogy miért ne dobjuk ki az elhasznált tárgyakat, holmikat.

DIY rovat

A DIY rovat cikkei közt szívesen látnád viszont Te is a munkádat, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre minden héten szerda 12-ig. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve.

A Kreatív Hobbik Csoportot facebookon ide kattintva lehet elérni. A csoport által szervezett kreatív workshopokat, tanfolyamokat ide kattintva lehet megtekinteni.

A Kreatív Hobbik Csoport DIY rovatáról bővebben:
Kreatív hobbik csoportot a facebook közösségi oldalon évekkel ezelőtt Szabó Henrietta alapította, ami mára már több mint 120 ezer taggal büszkélkedhet. A hulladékvadász szerkesztőségének felkérésére a csoport munkáit és eseményeit heti rendszerességgel a hulladekvadasz.hu -n rovat formájában is megjelenítik. 

Az induló rovat kiemelten a DIY-projektek egyedi megvalósításait mutatja be, érintve az újrahasznosítás témaköreit is. Bízunk benne, hogy a kreativitás egyben hulladékcsökkentést is eredményez. Hiszen minek dobjuk ki a szemétbe a feleslegesnek hitt anyagot, ha még kiváló alapanyag is lehet egy készülő DIY-projekthez?

Üdvözlettel:
Szabó Henrietta, a Kreatív Hobbi Csoport és Hulladekvadasz.hu DIY rovatvezetője

Ne feledjétek a rovatot TI szerkesztitek! 😉

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek