Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ecseri út illegális hulladéklerakása - Hulladekvadasz.hu

Ecseri út illegális hulladéklerakása

Az Ecseri út rohamosan gyarapodó illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a bejelentő, Budapest IX. kerületében. A probléma hosszabb ideje fennáll.

A bejelentő állítása szerint nem a helyi lakosok, hanem éjszaka furgonokkal érkező elkövetők hordják a hulladékot a helyszínre.

Az Ecseri út illegális hulladéklerakása. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ecseri út illegális hulladéklerakása. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt hulladékvadászok! A IX. kerületben Ecseri út és Táblás köz sarkán, illetve Aszódi út sarkán folyamatosan illegálisan helyezik ki a szemetet. Többször lett jelezve közös képviselő felé, de semmi nem történik. Nem az itt lakók teszik ki, hanem furgonnal, autóval jönnek idegenek és dobják ide a szemetet rendszeresen. Köszönöm segítségüket.”

Budapest IX. kerületének korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Ecseri út mellről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...