illegalis hulladek bejelentes

Ecseri út illegális hulladéklerakása

Az Ecseri út rohamosan gyarapodó illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a bejelentő, Budapest IX. kerületében. A probléma hosszabb ideje fennáll.

A bejelentő állítása szerint nem a helyi lakosok, hanem éjszaka furgonokkal érkező elkövetők hordják a hulladékot a helyszínre.

Az Ecseri út illegális hulladéklerakása. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ecseri út illegális hulladéklerakása. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! A IX. kerületben Ecseri út és Táblás köz sarkán, illetve Aszódi út sarkán folyamatosan illegálisan helyezik ki a szemetet. Többször lett jelezve közös képviselő felé, de semmi nem történik. Nem az itt lakók teszik ki, hanem furgonnal, autóval jönnek idegenek és dobják ide a szemetet rendszeresen. Köszönöm segítségüket.”

Budapest IX. kerületének korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai, zöldhulladék.

Ecseri út mellről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet