Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ecseri út illegális hulladéklerakása

Az Ecseri út rohamosan gyarapodó illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a bejelentő, Budapest IX. kerületében. A probléma hosszabb ideje fennáll.

A bejelentő állítása szerint nem a helyi lakosok, hanem éjszaka furgonokkal érkező elkövetők hordják a hulladékot a helyszínre.

Az Ecseri út illegális hulladéklerakása. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ecseri út illegális hulladéklerakása. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! A IX. kerületben Ecseri út és Táblás köz sarkán, illetve Aszódi út sarkán folyamatosan illegálisan helyezik ki a szemetet. Többször lett jelezve közös képviselő felé, de semmi nem történik. Nem az itt lakók teszik ki, hanem furgonnal, autóval jönnek idegenek és dobják ide a szemetet rendszeresen. Köszönöm segítségüket.”

Budapest IX. kerületének korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai, zöldhulladék.

Ecseri út mellről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek