Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Monok illegális hulladéklerakásai, Kossuth Lajos vajon mit üzenne? - Hulladekvadasz.hu

Monok illegális hulladéklerakásai, Kossuth Lajos vajon mit üzenne?

Monok illegális hulladéklerakásait egy arra kiránduló hulladékvadász térképezte fel a június elején. Zömmel építési hulladékokat talált a település külterületén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község, amely elsősorban neves szülöttjéről, Kossuth Lajosról ismeretes. Vajon az ő idejében is probléma lehet a szemetelés?

Monok külterülete tele van ilyen és ehhez hasonló illegális hulladéklerakatokkal. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Monok külterülete tele van ilyen és ehhez hasonló illegális hulladéklerakatokkal. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Következő bejelentésem, Monokról. Csatoltam műholdképet is, melyen bejelöltem a hulladéklerakások helyeit. Sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor kerültek ki a szemétkupacok a megjelölt helyszínekre. Egyszerű kirándulás során figyeltem fel rájuk, ezelőtt még nem jártam ezeken a részeken. A képek idén június 2. és 3. hetében készültek.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes, zöldhulladék.

3 térképet csatolt a bejelentő bejelentéséhez, ahol az illegális hulladéklerakásokat találta kirándulása alkalmával:

Monok településről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

[codepeople-post-map]

Köszönjük a bejelentést!


Monok a wikipedia szerint:

Monok Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község, amely elsősorban neves szülöttjéről, Kossuth Lajosról ismeretes. A település a Tokaj-hegyaljai Történelmi Borvidék és a Világörökség részét képezi.

Fekvése
Monok a történelmi Zemplén vármegyében, a Eperjes–Tokaji-hegység déli részén, Szerencstől északnyugati irányban 12 kilométerre található. A Zempléni-hegységhez két földtanilag különálló egység csatlakozik, északon a Vilvitányi-röghegy, délen pedig a Szerencsi-dombvidék. A hegyek ölelésében a Szerencsi-dombság lankás tája oltalmában fekszik a település. Az említett dombság a Hernád folyó és a Tokaji-hegység déli része között terül el és öt észak-déli irányú vonulatra tagolódik. A dombvidék központi része Monok környezetében található. A meglehetősen magasnak számító kiemelkedések zártak és felszínük erdővel fedett. 337 méteres tengerszint feletti magassággal a dombvidék második vonulatának tagja, a Nyírjes tekinthető a térség legmagasabb pontjának. Az ettől alacsonyabban fekvő lankákon korszerű mezőgazdasági termelés zajlik. A gazdák leginkább szántóföldi kultúrák és borszőlő termelésével foglalkoznak, amihez a terület természeti adottságai ideális feltételeket biztosítanak.

Monokot Miskolc felől a 37-es főútvonalon lehet megközelíteni, ami közvetlen kapcsolatot biztosít az M30-as és az M3-as autópályákkal. A legközelebbi város:Abaújszántó (11 km) Szerencs (12 km); közeli települések Golop (5 km), Rátka (7 km) Tállya (7 km) és Legyesbénye (7 km)

Forrás: wikipedia.

You may also like...