Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bekecs határában építési hulladék - Hulladekvadasz.hu

Bekecs határában építési hulladék

Bekecs község első bejelentése építési hulladéklerakat két helyszínét mutatja meg számunkra, amit továbbítunk az aktuális önkormányzatnak.

Reméljük a Bekecsen kialakult illegális hulladéklerakatok hamarosan felszámolásra kerülnek a helyi szervek jóvoltából.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A térképen feltüntetett helyeken találtam hulladékot. Igyekszem felderíteni a környék illegális szemétlerakásait. A bejelentésemet annyival kiegészíteném, hogy az ottani Nagy-hegyen kialakítottak egy tanösvényt is, hozzávetőlegesen 1 éve, információs táblákkal, padokkal, de kukák kihelyezésére nem került sor, aminek időnként meg is látszik az eredménye, ottfelejtett palackok, dobozok formájában. Persze ettől még nem kellene szemetelni, de 2-3 kisebb kuka kihelyezésével ez talán orvosolható lenne – csak mint javaslat”

Hulladék jellege: építési, kommunális.

Bekecs lerakatai a bejelentő által megjelölve.

Bekecs lerakatai a bejelentő által megjelölve.

Bekecs településről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

[codepeople-post-map]

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Bekecs a wikipedia szerint:

A község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szerencsi járásban, Miskolctól 32 kilométerre keletre, a Tokaji borvidéken, Szerencs várossal gyakorlatilag egybeépülve.

Története
A települést, amely fontos kereskedelmi út mentén épült fel, már Anonymus is említi. Nevét valószínűleg 12. századi birtokosáról, a Beke családról kapta. A tatárjárás, majd a török uralom idején is elpusztult a község, de mindig újra benépesült. A község református templomának 1625-ben történő felszentelésekor itt járt és beszédet mondott Szenczi Molnár Albert zsoltárfordító. A 19. századtól kezdve Bekecs már nem volt önálló település, a szomszédos Legyesbénye községhez, majd a második világháború utántól Szerencshez tartozott. 1956-ban önállósodott újra. Az önállóság hozzájárult a település fejlődéséhez, melyben sokat segített a tsz-rendszer is (Bekecs négy község termelőszövetkezeti központja volt).

Forrás: wikipedia.

You may also like...