Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Környezettisztító kirándulás a Népligetben

Környezettisztító kirándulás sorozat újabb állomása a Népligetben lesz. Az Önkéntes Környezettisztítók által életre hívott szemétszedési sorozat 2. állomása.

A júniusi első nagy eseményük a Gellérthegyen nagy népszerűségnek örvendett (ide kattintva elérhető). Ennek örömére júliusban a Népligetben folytatják tevékenységüket. A feladat nem kicsi, de a részvevő önkéntesek csodaszép kirándulóhelyet varázsolhatnak július 7-én megrendezésre kerülő eseményen.

Július 07. péntek, 17óra, Planetárium előtt. / Fotó: wikipedia.

Július 07. péntek, 17óra, Planetárium előtt. / Fotó: wikipedia.

Találkozó: Július 07. péntek, 17óra, Planetárium előtt
Programterv:

  • Bejelentkezés, eligazítás
  • Csoportbontás /A terület részeit is felbontjuk amiket 1-1 csoport kap meg. Szelektív gyűjtést tervezünk.
  • Kijelentkezés /Fontos számunkra , hogy mindenki épségben hagyja el a helyszínt.

Szemeteszsák és kesztyű lesz a helyszínen, de aki tud, hozzon magával. A szemetet csoportokban, szelektíven, előre kijelölt helyre/helyekre fogjuk gyűjteni, ahonnan elszállíttatjuk. 

GYŰJTSÜK A KUPAKOKAT JÓL
A műanyag kupakokat külön fogjuk gyűjteni a “GYŰJTSÜK A KUPAKOKAT JÓL” nevű kezdeményezésnek, akik beteg gyerekek gyógyulásáért küzdenek. Arra kérünk Titeket, hogy már AZ AKCIÓ ELŐTT KEZDJÉTEK EL GYŰJTENI A KUPAKOKAT, és HOZZÁTOK EL MAGATOKKAL a helyszínre! 

Eseményük ugyanúgy, mint az egész kezdeményezésünk teljesen mentes mindenféle politikai háttértől.
Szeretettel várunk és fogadunk mindenkit, de arra kérjük a résztvevőket, hogy politikai nézeteiktől semlegesen, természetszerető állampolgárként jelenjenek meg az eseményen, ezzel is tiszteletben tartva munkánkat! Köszönjük!

Környezettisztító kirándulás a Népligetben! Csatlakozz hozzájuk! Eljött a tettek ideje! Legyél te is környezettisztító!

Csatlakozz a facebookon az eseményhez, hogy ne maradj le az eseményről. Ide kattintva tudsz csatlakozni a facebookon is meghirdetett eseményhez.

Az akció médiapartnere ismételten a Hulladékvadász.hu.


Kik azok az Önkéntes Környezettisztítók?
Az Önkéntes Környezettisztítók név egy 2017. januárjában, Szombathelyen indult mozgalmat takar, mely célja, hogy az emberek saját maguk tegyenek a környezetükért. Önkéntesek és függetlenek, de a csoportos akciókhoz keresik az együttműködést városgazdálkodásokkal, szervezetekkel. Emellett nagy figyelmet fordítunk az egyéni tettekre, legyen az szemétszedés, saját hulladék csökkentése vagy újrahasznosítás.

Ha felkeltették figyelmedet, kérik, látogass el oldalukra a facebookon (ide kattintva éred el), továbbá keresd csoportjaikat, melyek az ország több pontján kezdtek szerveződni.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek