Környezettisztító kirándulás a Népligetben

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Környezettisztító kirándulás sorozat újabb állomása a Népligetben lesz. Az Önkéntes Környezettisztítók által életre hívott szemétszedési sorozat 2. állomása.

A júniusi első nagy eseményük a Gellérthegyen nagy népszerűségnek örvendett (ide kattintva elérhető). Ennek örömére júliusban a Népligetben folytatják tevékenységüket. A feladat nem kicsi, de a részvevő önkéntesek csodaszép kirándulóhelyet varázsolhatnak július 7-én megrendezésre kerülő eseményen.

Július 07. péntek, 17óra, Planetárium előtt. / Fotó: wikipedia.

Július 07. péntek, 17óra, Planetárium előtt. / Fotó: wikipedia.

Találkozó: Július 07. péntek, 17óra, Planetárium előtt
Programterv:

  • Bejelentkezés, eligazítás
  • Csoportbontás /A terület részeit is felbontjuk amiket 1-1 csoport kap meg. Szelektív gyűjtést tervezünk.
  • Kijelentkezés /Fontos számunkra , hogy mindenki épségben hagyja el a helyszínt.

Szemeteszsák és kesztyű lesz a helyszínen, de aki tud, hozzon magával. A szemetet csoportokban, szelektíven, előre kijelölt helyre/helyekre fogjuk gyűjteni, ahonnan elszállíttatjuk. 

GYŰJTSÜK A KUPAKOKAT JÓL
A műanyag kupakokat külön fogjuk gyűjteni a “GYŰJTSÜK A KUPAKOKAT JÓL” nevű kezdeményezésnek, akik beteg gyerekek gyógyulásáért küzdenek. Arra kérünk Titeket, hogy már AZ AKCIÓ ELŐTT KEZDJÉTEK EL GYŰJTENI A KUPAKOKAT, és HOZZÁTOK EL MAGATOKKAL a helyszínre! 

Eseményük ugyanúgy, mint az egész kezdeményezésünk teljesen mentes mindenféle politikai háttértől.
Szeretettel várunk és fogadunk mindenkit, de arra kérjük a résztvevőket, hogy politikai nézeteiktől semlegesen, természetszerető állampolgárként jelenjenek meg az eseményen, ezzel is tiszteletben tartva munkánkat! Köszönjük!

Környezettisztító kirándulás a Népligetben! Csatlakozz hozzájuk! Eljött a tettek ideje! Legyél te is környezettisztító!

Csatlakozz a facebookon az eseményhez, hogy ne maradj le az eseményről. Ide kattintva tudsz csatlakozni a facebookon is meghirdetett eseményhez.

Az akció médiapartnere ismételten a Hulladékvadász.hu.


Kik azok az Önkéntes Környezettisztítók?
Az Önkéntes Környezettisztítók név egy 2017. januárjában, Szombathelyen indult mozgalmat takar, mely célja, hogy az emberek saját maguk tegyenek a környezetükért. Önkéntesek és függetlenek, de a csoportos akciókhoz keresik az együttműködést városgazdálkodásokkal, szervezetekkel. Emellett nagy figyelmet fordítunk az egyéni tettekre, legyen az szemétszedés, saját hulladék csökkentése vagy újrahasznosítás.

Ha felkeltették figyelmedet, kérik, látogass el oldalukra a facebookon (ide kattintva éred el), továbbá keresd csoportjaikat, melyek az ország több pontján kezdtek szerveződni.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: