Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kecskemét Nyíri út - Lánchíd utca sarkán hulladék - Hulladekvadasz.hu

Kecskemét Nyíri út – Lánchíd utca sarkán hulladék

Kecskemét Nyíri út és Lánchíd utca kereszteződésénél lévő villanyoszlop mellett állandósult illegális hulladéklerakatról számol be a bejelentő.

A bejelentésben egy megoldási javaslat is olvasható, amit a város vezetésének ajánl a bejelentő. A korábbi kecskeméti bejelentéseket az alábbi linken ide kattintva lehet elérni.

Kecskemét Nyíri út - Lánchíd utca sarkán hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kecskemét Nyíri út – Lánchíd utca sarkán hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Kecskemét Nyíri út és Lánchíd utca kereszteződésénél lévő villanyoszlophoz tájékoztató tábla kihelyezését javaslom. Véleményem szerint a figyelemfelhívó táblákon a különféle hulladék elhelyezésének lehetőségeit ismertető feliratok (és képek), valamint pozitív, érzelmekre ható szöveg szerepel (és képek), például: „Szeretne tisztább Kecskeméten élni? A hulladékudvarokban ingyenesen elhelyezheti a szelektíven gyűjtött hulladékot.” Ilyen feliratokra (és képekre) lehet ötletgyűjtést, pályázatot kiírni.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Kecskemét Nyíri út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...