Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kecskemét Nyíri út – Lánchíd utca sarkán hulladék

Kecskemét Nyíri út és Lánchíd utca kereszteződésénél lévő villanyoszlop mellett állandósult illegális hulladéklerakatról számol be a bejelentő.

A bejelentésben egy megoldási javaslat is olvasható, amit a város vezetésének ajánl a bejelentő. A korábbi kecskeméti bejelentéseket az alábbi linken ide kattintva lehet elérni.

Kecskemét Nyíri út - Lánchíd utca sarkán hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kecskemét Nyíri út – Lánchíd utca sarkán hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Kecskemét Nyíri út és Lánchíd utca kereszteződésénél lévő villanyoszlophoz tájékoztató tábla kihelyezését javaslom. Véleményem szerint a figyelemfelhívó táblákon a különféle hulladék elhelyezésének lehetőségeit ismertető feliratok (és képek), valamint pozitív, érzelmekre ható szöveg szerepel (és képek), például: “Szeretne tisztább Kecskeméten élni? A hulladékudvarokban ingyenesen elhelyezheti a szelektíven gyűjtött hulladékot.” Ilyen feliratokra (és képekre) lehet ötletgyűjtést, pályázatot kiírni.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

Kecskemét Nyíri út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek