Kecskemét Nyíri út – Lánchíd utca sarkán hulladék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Kecskemét Nyíri út és Lánchíd utca kereszteződésénél lévő villanyoszlop mellett állandósult illegális hulladéklerakatról számol be a bejelentő.

A bejelentésben egy megoldási javaslat is olvasható, amit a város vezetésének ajánl a bejelentő. A korábbi kecskeméti bejelentéseket az alábbi linken ide kattintva lehet elérni.

Kecskemét Nyíri út - Lánchíd utca sarkán hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kecskemét Nyíri út – Lánchíd utca sarkán hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Kecskemét Nyíri út és Lánchíd utca kereszteződésénél lévő villanyoszlophoz tájékoztató tábla kihelyezését javaslom. Véleményem szerint a figyelemfelhívó táblákon a különféle hulladék elhelyezésének lehetőségeit ismertető feliratok (és képek), valamint pozitív, érzelmekre ható szöveg szerepel (és képek), például: “Szeretne tisztább Kecskeméten élni? A hulladékudvarokban ingyenesen elhelyezheti a szelektíven gyűjtött hulladékot.” Ilyen feliratokra (és képekre) lehet ötletgyűjtést, pályázatot kiírni.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Kecskemét Nyíri út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: