Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Újbuda-Tóváros lakópark mellett szemétlerakás

Újbuda-Tóváros lakópark mellett “szaporodó” szemétlerakásokra lett figyelmes a bejelentő a XI. kerületből. Nem egyedi probléma ez a környéken.

A bejelentő szerint az önkormányzati bejelentő email cím nem él és ezért fordult hozzánk a probléma megoldását keresve. A XI. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Háttérben a Újbuda-Tóváros lakópark. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Háttérben a Újbuda-Tóváros lakópark. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelenté szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Sajnálatos módon az utóbbi időben megszaporodott az illegális hulladéklerakás a XI. kerületben, a Repülőtéri úton, kiemelten a Tóberek utca sarkán. Mivel a szemétlerakás – ahogy a fotókon is látszik – a több száz lakásos Tóváros Lakóparktól méterekre történik, a segítségüket kérném…

Sajnos az Újbuda Önkormányzat korábban illegális szemétlerakás bejelentésére használatos e-mail címe (varosuzo@ujbuda.hu) már nem él…Nagyon köszönöm és üdv!”

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentés az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Újbuda-Tóváros lakópark

Személyautóval az Erzsébet híd 13 perc, a Lágymányosi híd 14 perc és a Petőfi híd 15 perc alatt érhető el.

A XI. kerület Budapest egyik legkedveltebb területe az újlakást keresők körében. Az Újbuda-Tóváros lakópark elhelyezkedésére mindaz igaz, amiért a kerület népszerű a lakásvásárlók körében: kisvárosias nyugalom, csendes, zöldövezeti környezet, kiváló levegőminőség, könnyű és gyors megközelíthetőség.

Kelenföldön az M4 metró csatlakozáson keresztül könnyen elérhető a belváros, a Móricz Zsigmond körtér, illetve a Kosztolányi Dezső tér – ahonnan Dél-Buda agglomerációjába indulnak a helyközi járatok.

Bővebben ide kattintva lehet tájékozódni a lakóparkról.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek