Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újbuda-Tóváros lakópark mellett szemétlerakás - Hulladekvadasz.hu

Újbuda-Tóváros lakópark mellett szemétlerakás

Újbuda-Tóváros lakópark mellett „szaporodó” szemétlerakásokra lett figyelmes a bejelentő a XI. kerületből. Nem egyedi probléma ez a környéken.

A bejelentő szerint az önkormányzati bejelentő email cím nem él és ezért fordult hozzánk a probléma megoldását keresve. A XI. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Háttérben a Újbuda-Tóváros lakópark. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Háttérben a Újbuda-Tóváros lakópark. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelenté szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Sajnálatos módon az utóbbi időben megszaporodott az illegális hulladéklerakás a XI. kerületben, a Repülőtéri úton, kiemelten a Tóberek utca sarkán. Mivel a szemétlerakás – ahogy a fotókon is látszik – a több száz lakásos Tóváros Lakóparktól méterekre történik, a segítségüket kérném…

Sajnos az Újbuda Önkormányzat korábban illegális szemétlerakás bejelentésére használatos e-mail címe (varosuzo@ujbuda.hu) már nem él…Nagyon köszönöm és üdv!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentés az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Újbuda-Tóváros lakópark

Személyautóval az Erzsébet híd 13 perc, a Lágymányosi híd 14 perc és a Petőfi híd 15 perc alatt érhető el.

A XI. kerület Budapest egyik legkedveltebb területe az újlakást keresők körében. Az Újbuda-Tóváros lakópark elhelyezkedésére mindaz igaz, amiért a kerület népszerű a lakásvásárlók körében: kisvárosias nyugalom, csendes, zöldövezeti környezet, kiváló levegőminőség, könnyű és gyors megközelíthetőség.

Kelenföldön az M4 metró csatlakozáson keresztül könnyen elérhető a belváros, a Móricz Zsigmond körtér, illetve a Kosztolányi Dezső tér – ahonnan Dél-Buda agglomerációjába indulnak a helyközi járatok.

Bővebben ide kattintva lehet tájékozódni a lakóparkról.

You may also like...