Battonya utca hulladéklerakatai a Rákos-patak mentén

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Battonya utca és a Felsőrétdűlő utca találkozásáról érkezett bejelentés a XVII. kerületből, a Rákos-patak partja közeléből.

Nem egyedi eset már, hogy a Rákos-patak nyomvonaláról bejelentés érkezett. Ezen területek elhagyatott, zöldterületek főként, ahova szabad a bejárás és bárki leteheti illegálisan a számára már feleslegessé vált hulladékát. Rákosmentéről, Budapest XVII. kerületéből az alábbi bejelentések érkeztek eddig, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Battonya utca látképe a bejelentő jelmagyarázata szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Battonya utca látképe a bejelentő jelmagyarázata szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! A Rákos-patak partjára történő illegális hulladéklerakást jelentenék be. A kedves környéken lakó emberek talicskával hordják a patak partjára és annak közelébe a hulladékot. A néha történő eltakarítás után újra kezdődik egy kis zöldhulladékkal, majd rákerül a tégla, beton, műanyag, stb. Sokan itt sétálnak, sportolnak, gyerekkel, kutyákkal. Amennyiben találkozom a szemetelőkkel., szoktam szólni, hogy ne rakják le, illetve adok nekik ingyen zsákot, amiben FKF elszállítja a szemetet, de nem sokat ér. Vagy visszaszólnak, vagy nem értik, miért is baj ez.

A legutóbb hírközlési kábel fektetés után a melósok csak beszórták a megmaradt sittet, hulladékot a bokrok alá, pedig lett volna mivel elvinniük. A legtöbb hulladék a Battonya utca találkozásnál, illetve a patakon átvezető híd után a bokorban van (sittel tele zsákok, műanyag, építési törmelék. Van ennél rosszabb hely is a városban, de nekem ez a környék a fontos. Ami a legelkeserítőbb, hogy a környéken lakókkal van a gond, más nem nagyon hozza ide a szemetét.”

Egyik sittlerakat a többiből. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egyik sittlerakat a többiből. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

A Battonya utca helyszínről érkezett bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


TÁMOGATÁS

Kérjük, támogassa Ön is környezetünk megtisztításáért végzett tevékenységünket, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

Bankszámlaszámunk: 16200151-18537255

JÖVŐ ÖKO-NEMZEDÉKE ALAPÍTVÁNY A HULLADEKVADASZ.HU ÜZEMELTETŐJE

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47. B.lph.
Honlap: jonalapitvany.hu
E-mail: info[kukac]jonalapitvany.hu

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: