Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gvadányi út hatalmas lomtalanítási mocska Zuglóban (videóbejelentés) - Hulladekvadasz.hu

Gvadányi út hatalmas lomtalanítási mocska Zuglóban (videóbejelentés)

A Gvadányi út hatalmas lomtalanítási mocskáról és annak éjjel nappal való elviselhetetlen körülményeiről számol be a bejelentő Zuglóból.

A budapesti lomtalanítások alkalmával állandó gondot jelentenek a hatóságoknak a lomtalanítási szabályoknak ellentmondó viselkedési formák. Az alábbi helyszínről a TV2 Tények és az Origo is beszámolt hasábjain.

A bejelentés szövege
„Tisztelt HULLADÉKVADÁSZ! A XIV kerület Gvadányi úton a NAV parkoló melletti füves területen több száz méternyi illegális szemét van! A lerakás hétfőn éjjel  kezdődött. Jelen pillanatban is egy kisteherautóról dobálják le. Most éjjel 01.56 van , és közel 1 óránként jelennek  meg újabb és újabb adaggal. A Csertő utcai lakásokból többen is láthatják,  csak úgy zeng a lakótelep egész éjjel!  Nem értem, hogy hagyhatják ezt napok óta  csak hozzák. és hozzák! A képek délután készültek”

Hulladék jellege: lomtalanítási, veszélyes, építési, kommunális.

[codepeople-post-map]

Gvadányi út bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


TÁMOGATÁS

Kérjük, támogassa Ön is környezetünk megtisztításáért végzett tevékenységünket, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

Bankszámlaszámunk: 16200151-18537255

JÖVŐ ÖKO-NEMZEDÉKE ALAPÍTVÁNY A HULLADEKVADASZ.HU ÜZEMELTETŐJE

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47. B.lph.
Honlap: jonalapitvany.hu
E-mail: info[kukac]jonalapitvany.hu

You may also like...