Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány a hulladekvadasz.hu üzemeltetője - Hulladekvadasz.hu

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány a hulladekvadasz.hu üzemeltetője

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (későbbiekben JÖN Alapítvány) a hulladékvadász szerkesztősége által létrehozott nonprofit szervezet üzemelteti későbbiekben a hulladék témájú hírportált.

Az oldalunk és annak tevékenysége önkéntes alapon működik. Sok esetben komoly összegek felemésztésével, amit önkénteseink, az oldal szerkesztői saját zsebből finanszíroznak. Az alapítvány bejegyzésének az a célja, hogy a hulladekvadasz.hu a későbbiekben is zavartalanul működhessen, hosszútávon életképes maradjon, illetve tovább fejlődjön. Az oldal működése folyamán több esetben magánszemélyek és cégek is megkerestek minket, hogy hogyan tudnak minket támogatni pénzzel vagy tárgyi eszközökkel. Erre ad lehetőséget a JÖN Alapítvány.

Hogyan segítheted a JÖN Alapítványt ezáltal a hulladékvadászokat?

Banki átutalással támogathatod a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványunkat, az átutalásba feltüntetve az adományozó nevét, adomány megnevezést és hogy támogatásoddal melyik rovatunknak a fejlesztésére szánod.

JÖN Alapítvány (Budapest)
Számlaszám: 16200151-18537255 – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

Tárgyi eszközzel is támogathatód a munkánkat:

  • steril szemetes zsákokkal
  • steril gumikesztyűkkel
  • oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel
  • „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal
  • hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel
  • nem könnyen romlandó étellel és ásványvízzel a rendezvényeinkhez

További lehetőség, amivel segíthetsz

  • önkéntes munka: nagy szükségünk van rendszer adminisztrátor és IT támogatásra, bővebben ide kattintva lehet tájékozódni
  • részt veszel az általunk támogatott és a szemetszedes.hu által szervezett szemétszedés akciókon, kirándulásokon
  • a legapróbb önkéntesként a környezetedben észlelt illegális hulladékszigeteket fényképpel/videóval és pontos helyszín meghatározással bejelented ide kattintva vagy az applikációnkon keresztül.
  • odafigyelsz a környezetedre

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány támogatása

Miért fontos számunkra, hogy támogatásokban részesüljünk?

A hulladekvadasz.hu -t 2016 elején Szebenyi Péter környezetmérnök egymaga indította önkéntes alapon, önszorgalomból. Az oldal által képviselt problémával sokan egyetértenek, ami miatt rövid időn belül egy önkéntes alapú szerkesztőséget sikerült az oldal alá toborozni. Az oldal folyamatosan fejlődik, de ennek biztosításához mindenfajta erőforrásra szükségünk van.

Ehhez biztosít lehetőséget egy nonprofit alapítvány, ami támogatásokat tud fogadni. Számunkra a környezettisztaságának és annak megóvása mellett a hitelesség a legfontosabb.

Minden támogatást előre is köszönünk. Önkéntesek jelentkezését várjuk szeretettel. Tegyünk együtt a környezetért:

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország.

You may also like...