Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A ferencvárosi Balázs Béla utca bűzölgő kommunális mocska

Balázs Béla utca bűzölgő kommunális mocskára hívja fel a figyelmet a bejelentő budapesti IX. kerületből. Állítása szerint hetek óta fennáll ez az állapot.

A bejelentésben szereplő állapotok leginkább a lomtalanítási időszakokra jellemző. Az FKF oldala szerint nincs kiírva erre a hónapra lomtalanítás Ferencvárosban.

Balázs Béla utca. Lomtalanítási időpont nincs kiírva a kerületbe erre az évre az FKF oldala szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Lomtalanítási időpont nincs kiírva a kerületbe erre az évre az FKF oldala szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A tárgyban szereplő címen hetek óta gyűlnek a lomok. A csatolt képeket ma reggel készítettem, miután a helyzet már annyira elfajult, hogy nem lehet közlekedni a járdán az azt teljesen beterítő szemét miatt, és a babakocsival az úttesten, az autókkal szemben kellett haladnom, kockáztatva saját és gyermekeim testi épségét. A lomok közé néhol kommunális hulladék is vegyül, a melegben rothad, bűzösödik, az eső szétmossa, ami közegésszégügyi szempontból is aggályossá teszi a helyzetet. Panaszt tettem a kerületi önkormányzatnál és a közterület-felügyeletnél (mint kiderül, nem én elsőként), de tapasztalataim alapján az hasonló esetekre egyáltalán nem, vagy csak hónapok múltán reagálnak. Ezért minden, máshonnan jövő segítségért hálás lennék.”

Hulladék jellege: kommunális.

Balázs Béla utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


TÁMOGATÁS

Kérjük, támogassa Ön is környezetünk megtisztításáért végzett tevékenységünket, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

Bankszámlaszámunk: 16200151-18537255

JÖVŐ ÖKO-NEMZEDÉKE ALAPÍTVÁNY A HULLADEKVADASZ.HU ÜZEMELTETŐJE

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47. B.lph.
Honlap: jonalapitvany.hu
E-mail: info[kukac]jonalapitvany.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek