Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A ferencvárosi Balázs Béla utca bűzölgő kommunális mocska - Hulladekvadasz.hu

A ferencvárosi Balázs Béla utca bűzölgő kommunális mocska

Balázs Béla utca bűzölgő kommunális mocskára hívja fel a figyelmet a bejelentő budapesti IX. kerületből. Állítása szerint hetek óta fennáll ez az állapot.

A bejelentésben szereplő állapotok leginkább a lomtalanítási időszakokra jellemző. Az FKF oldala szerint nincs kiírva erre a hónapra lomtalanítás Ferencvárosban.

Balázs Béla utca. Lomtalanítási időpont nincs kiírva a kerületbe erre az évre az FKF oldala szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Lomtalanítási időpont nincs kiírva a kerületbe erre az évre az FKF oldala szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A tárgyban szereplő címen hetek óta gyűlnek a lomok. A csatolt képeket ma reggel készítettem, miután a helyzet már annyira elfajult, hogy nem lehet közlekedni a járdán az azt teljesen beterítő szemét miatt, és a babakocsival az úttesten, az autókkal szemben kellett haladnom, kockáztatva saját és gyermekeim testi épségét. A lomok közé néhol kommunális hulladék is vegyül, a melegben rothad, bűzösödik, az eső szétmossa, ami közegésszégügyi szempontból is aggályossá teszi a helyzetet. Panaszt tettem a kerületi önkormányzatnál és a közterület-felügyeletnél (mint kiderül, nem én elsőként), de tapasztalataim alapján az hasonló esetekre egyáltalán nem, vagy csak hónapok múltán reagálnak. Ezért minden, máshonnan jövő segítségért hálás lennék.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Balázs Béla utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


TÁMOGATÁS

Kérjük, támogassa Ön is környezetünk megtisztításáért végzett tevékenységünket, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

Bankszámlaszámunk: 16200151-18537255

JÖVŐ ÖKO-NEMZEDÉKE ALAPÍTVÁNY A HULLADEKVADASZ.HU ÜZEMELTETŐJE

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47. B.lph.
Honlap: jonalapitvany.hu
E-mail: info[kukac]jonalapitvany.hu

You may also like...