Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász Öko-tex termékek - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász Öko-tex termékek

Az oldalunk a Hulladékvadász Öko-tex termékeivel a környezettudatos vásárlást szeretné népszerűsíteni a vegyszermentesen készült ruhaipari termékeivel.

A Hulladékvadász csapata ezáltal egy újabb lehetőséget szeretne nyújtani azoknak, akiknek fontos a környezet, a környezetvédelem. Méghozzá azzal, hogy olyan öko-tex alapanyagokból készülő egyedi ruhaipari és kiegészítő branddel hozzájárulnak az öko-tex alapanyagok terjedéséhez.

Mint ismeretes rengeteg vegyszer van a ruháinkban, sőt még a boltok levegője is szennyezett az új ruházatokból párolgó vegyszerek miatt. Közölte korábbi sajtóközleményében a Greenpeace. Erről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Mi is az a öko-tex alapanyag?
Az Öko-Tex szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt anyagokban előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt. A nemzetközi Öko-tex szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az OEKO-TEX tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket. Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az OEKO-TEX megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak. Magyarországon és néhány környező országban az OEKO-TEX tanúsítványok kiadására az INNOVATEXT Zrt. jogosult.

Hulladékvadász néven az alábbi lógóval ellátott ruhaipari és kerámia termék kapható a T-shirts.hu webshopjában.

A hulladékvadász jelenlegi termékei: hulladékvadász trikó, póló és bögre. Bővebben az info [kukac] hulladekvadasz.hu -n.

Hulladékvadász Öko-tex termékek a hulladékvadászat eseménysorozatban

Országos hulladékvadászatot indítunk a hulladékvadász applikáció segítségével
Hamarosan havonta jelentkező hulladékvadászat facebook eseményünk alkalmával az adott tárgyi hónapban a legtöbb bejelentést beküldök között hulladékvadász öko-tex terméket sorsolunk ki.

Mit kell ehhez tenni?

  • Letölteni a hulladékvadász applikációt ( Már minden androidos telefonon működik. A legújabb verzióba sok hasznos információ és funkció került bele.)
  • Ha illegális hulladéklerakatot látsz használd a hulladékvadász applikációt.
  • Az Applikáció segítségével pár perc alatt bejelentheted a problémát, amin keresztül közvetlenül a központi e-mail címünkre érkezik be a bejelentésed.

Nyeremény
Minden hónap elején az előző hónap legjobb hulladékvadászai között kisorsolunk egy hulladékvadász terméket. Ezzel is szeretnénk motiválni honfitársainkat a tiszta környezet megőrzésében.

Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

Mindenkinek sok sikert kívánunk, induljon a vadászat!

You may also like...