Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász Öko-tex termékek

Az oldalunk a Hulladékvadász Öko-tex termékeivel a környezettudatos vásárlást szeretné népszerűsíteni a vegyszermentesen készült ruhaipari termékeivel.

A Hulladékvadász csapata ezáltal egy újabb lehetőséget szeretne nyújtani azoknak, akiknek fontos a környezet, a környezetvédelem. Méghozzá azzal, hogy olyan öko-tex alapanyagokból készülő egyedi ruhaipari és kiegészítő branddel hozzájárulnak az öko-tex alapanyagok terjedéséhez.

Mint ismeretes rengeteg vegyszer van a ruháinkban, sőt még a boltok levegője is szennyezett az új ruházatokból párolgó vegyszerek miatt. Közölte korábbi sajtóközleményében a Greenpeace. Erről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Mi is az a öko-tex alapanyag?
Az Öko-Tex szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt anyagokban előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt. A nemzetközi Öko-tex szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az OEKO-TEX tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket. Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az OEKO-TEX megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak. Magyarországon és néhány környező országban az OEKO-TEX tanúsítványok kiadására az INNOVATEXT Zrt. jogosult.

Hulladékvadász néven az alábbi lógóval ellátott ruhaipari és kerámia termék kapható a T-shirts.hu webshopjában.

A hulladékvadász jelenlegi termékei: hulladékvadász trikó, póló és bögre. Bővebben az info [kukac] hulladekvadasz.hu -n.

Hulladékvadász Öko-tex termékek a hulladékvadászat eseménysorozatban

Országos hulladékvadászatot indítunk a hulladékvadász applikáció segítségével
Hamarosan havonta jelentkező hulladékvadászat facebook eseményünk alkalmával az adott tárgyi hónapban a legtöbb bejelentést beküldök között hulladékvadász öko-tex terméket sorsolunk ki.

Mit kell ehhez tenni?

  • Letölteni a hulladékvadász applikációt ( Már minden androidos telefonon működik. A legújabb verzióba sok hasznos információ és funkció került bele.)
  • Ha illegális hulladéklerakatot látsz használd a hulladékvadász applikációt.
  • Az Applikáció segítségével pár perc alatt bejelentheted a problémát, amin keresztül közvetlenül a központi e-mail címünkre érkezik be a bejelentésed.

Nyeremény
Minden hónap elején az előző hónap legjobb hulladékvadászai között kisorsolunk egy hulladékvadász terméket. Ezzel is szeretnénk motiválni honfitársainkat a tiszta környezet megőrzésében.

Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

Mindenkinek sok sikert kívánunk, induljon a vadászat!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek