illegalis hulladek bejelentes

Lomtalanításhoz hasonló állapotok XIII. kerületben (Frissítve)

Lomtalanításhoz hasonló állapotokat vélt felfedezni a bejelentő a XIII. kerületben. Jelenleg az FKF honlapja szerint nincs lomtalanítás a kerületben.

Frissítve
2017.07.25.

Budapest XIII. kerületi Önkormányzatától tájékoztatás alapján a területet megtisztították.
“A Visegrádi utca – Süllő utca kereszteződéséből az illegális hulladéklerakásokat elszállítottuk, melyet a csatolt képek is szemléltetnek.”

A képeket a kerület önkormányzatától származnak.

Az illegális hulladéklerakat eltakarításához komoly munkagépekre volt szükség. / Fotó Budapest XIII. kerület Önkormányzata

Az illegális hulladéklerakat eltakarításához komoly munkagépekre volt szükség. / Fotó Budapest XIII. kerület Önkormányzata

Köszönjük a terület megtisztítását a XIII. kerület Önkormányzatának.


Korábban
2017.07.15.

Budapest XIII. kerületére ehhez hasonló állapotok ritkaságszámba menned. Egy tiszta és rendben tartott kerület. Ezt bizonyítja az is, hogy ha bejelentés érkezik az oldalunkra rendre pár nap alatt megoldódik a bejelentés az aktuális önkormányzatnak hála. A XIII. kerületből az alábbi bejelentések érkeztek eddig. Ide kattintva lehet megtekinteni.

Lomtalanításhoz hasonló állapotok XIII. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Lomtalanításhoz hasonló állapotok XIII. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Bp. XIII. Visegrádi utca 105. szemben a parkoló kerítésének külső oldalán illegális hulladéklerakást véltem felfedezni!”

Hulladék jellege: kommunális.

Lomtalanításhoz hasonló bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.