Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tököli garázssor mögötti hulladékhegyek - Hulladekvadasz.hu

Tököli garázssor mögötti hulladékhegyek

Tököli garázssor mögött hulladékhelyek találhatóak a bejelentő által küldött képek szerint. Elmondása szerint a hulladék rohad a nyári melegben és erős bűzt áraszt.

Frissítve
2018.04.25.

A bejelentő helyzetjelentésében arról számol be, hogy egy év alatt – sajnos – nem történt változás a bejelentésével kapcsolatban.
„Tisztelt Hulladékvadászok! A tavalyi bejelentésem óta semmit nem tett az önkormányzat, azóta csak gyűlik a szemét! Így önkéntesen, de törvényesen szeretném intézni. Tudnak ebben segíteni?”

A helyszínen kaotikus állapotok uralkodnak ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszínen kaotikus állapotok uralkodnak … / Fotó: hulladekvadasz.hu

Köszönjük az ismételt bejelentést. Továbbítjuk újból a bejelentést az illetékes önkormányzathoz.


Korábban
2017.07.15.

Hasonló problémával a budapesti Francia úton találkozunk, ahová az illegális hulladéklerakás mellett rendszeres gyülekezési helyszíne a drogfogyasztóknak. Reméljük ilyen itt nem fordul, fordulhat elő. Toköl település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Sziasztok. Ez Tökölön található, pont a bérelt garázsom mögött,ami borzasztó idegesítő. Most nyáron be is büdösödött. Pontos címet azt nem tudom, de a Tököl pesti úti garázs sor mögötti rész. Mellékelek egy térképképet azon bejelölöm a pontos helyszínt.” 

Hulladék jellege: kommunális.

 

A tököli garázssor mögötti bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...