Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Országos hulladékvadászat indul – célkeresztben a szemétdombok!

Országos hulladékvadászat indul! Eseménysorozatot indítunk a hulladékvadász applikáció segítségével. Értékes nyereményeket sorsolunk ki a bejelentők között.

A hulladekvadasz.hu szerkesztősége és a JÖN Alapítvány  közösen országos hulladékvadászatot hirdet a legújabb hulladékvadász applikáció segítségével.
hulladékvadász applikáció

Természetesen valós bejelentéseket várunk, ami után a beküldök közt értékes ruhatermékeket, ajándéktárgyakat sorsolunk ki.

Valós bejelentések? Miket is kell akkor bejelenteni?

A településeinket, illetve a természeti kincseinket sújtó illegális hulladéklerakatokat várunk a bejelentőktől. Nem az utcán szétdobált egy-két papírzsebkendőt, hanem valós illegális hulladéklerakatokat. Az oldalunknak hála példából nincs hiány, csak körbe kell nézni a bejelentések menüpontban az eddig beérkezett bejelentések gyűjteményében.

Országos hulladékvadászat eseménysorozatban és Öko-tex termékek

A júliusban induló havonta jelentkező hulladékvadászat facebook eseményünk alkalmával az adott tárgyi hónapban a legtöbb bejelentést beküldök között hulladékvadász öko-tex terméket sorsolunk ki.

Mit kell ehhez tenni?

  • Letölteni a hulladékvadász applikációt ( Már minden androidos telefonon működik. A legújabb verzióba sok hasznos információ és funkció került bele.)
  • Ha illegális hulladéklerakatot látsz használd a hulladékvadász applikációt.
  • Az Applikáció segítségével akár egy perc alatt bejelentheted a problémát, amin keresztül közvetlenül a központi e-mail címünkre érkezik be a bejelentésed.

Hulladékvadász facebook eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Nyeremény
Minden hónap elején az előző hónap legjobb hulladékvadászai között kisorsolunk egy hulladékvadász terméket. Ezzel is szeretnénk motiválni honfitársainkat a tiszta környezet megőrzésében.

Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

Mindenkinek sok sikert kívánunk, induljon a vadászat!Milyen az Öko-tex termék?

Az Öko-Tex szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt anyagokban előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt.

A nemzetközi Öko-tex szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az OEKO-TEX tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket.

Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az OEKO-TEX megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak. Magyarországon és néhány környező országban az OEKO-TEX tanúsítványok kiadására az INNOVATEXT Zrt. jogosult.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek