Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Országos hulladékvadászat indul - célkeresztben a szemétdombok! - Hulladekvadasz.hu

Országos hulladékvadászat indul – célkeresztben a szemétdombok!

Országos hulladékvadászat indul! Eseménysorozatot indítunk a hulladékvadász applikáció segítségével. Értékes nyereményeket sorsolunk ki a bejelentők között.

A hulladekvadasz.hu szerkesztősége és a JÖN Alapítvány  közösen országos hulladékvadászatot hirdet a legújabb hulladékvadász applikáció segítségével.
hulladékvadász applikáció

Természetesen valós bejelentéseket várunk, ami után a beküldök közt értékes ruhatermékeket, ajándéktárgyakat sorsolunk ki.

Valós bejelentések? Miket is kell akkor bejelenteni?

A településeinket, illetve a természeti kincseinket sújtó illegális hulladéklerakatokat várunk a bejelentőktől. Nem az utcán szétdobált egy-két papírzsebkendőt, hanem valós illegális hulladéklerakatokat. Az oldalunknak hála példából nincs hiány, csak körbe kell nézni a bejelentések menüpontban az eddig beérkezett bejelentések gyűjteményében.

Országos hulladékvadászat eseménysorozatban és Öko-tex termékek

A júliusban induló havonta jelentkező hulladékvadászat facebook eseményünk alkalmával az adott tárgyi hónapban a legtöbb bejelentést beküldök között hulladékvadász öko-tex terméket sorsolunk ki.

Mit kell ehhez tenni?

  • Letölteni a hulladékvadász applikációt ( Már minden androidos telefonon működik. A legújabb verzióba sok hasznos információ és funkció került bele.)
  • Ha illegális hulladéklerakatot látsz használd a hulladékvadász applikációt.
  • Az Applikáció segítségével akár egy perc alatt bejelentheted a problémát, amin keresztül közvetlenül a központi e-mail címünkre érkezik be a bejelentésed.

Hulladékvadász facebook eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Nyeremény
Minden hónap elején az előző hónap legjobb hulladékvadászai között kisorsolunk egy hulladékvadász terméket. Ezzel is szeretnénk motiválni honfitársainkat a tiszta környezet megőrzésében.

Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

Mindenkinek sok sikert kívánunk, induljon a vadászat!Milyen az Öko-tex termék?

Az Öko-Tex szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt anyagokban előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt.

A nemzetközi Öko-tex szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az OEKO-TEX tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket.

Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az OEKO-TEX megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak. Magyarországon és néhány környező országban az OEKO-TEX tanúsítványok kiadására az INNOVATEXT Zrt. jogosult.

Forrás: wikipedia.

You may also like...