Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tímár utca – Bécsi út sarkán cicaharc és hulladéklerakat Óbudán

A Tímár utca – Bécsi út sarkán hulladéklerakat található Óbudán, ami a bejelentő szerint a szomszédok “cicaharcának” tudható be.

Mindezt a bejelentő a legújabb hulladékvadász applikációval jelentette be számunkra. Köszönjük. Legfrissebb applikációnk ide kattintva letölthető a Google Play áruházból.

Tímár utca - Bécsi út sarka a nevezetes cicaharc helyszíne. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tímár utca – Bécsi út sarka a nevezetes cicaharc helyszíne. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok. Óbuda, Tímár utcának – Bécsi útnak a sarkán van a helyszín. A szomszédunk megajándékozott pár sittes zacskóval minket, csak nem tudjuk melyik tette ismételten ezt.”

Budapest III. kerületéből az alábbi bejelentések érkeztek, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: építési.

Tímár utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek