Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
BAH csomópont pofátlan szemétlerakásai Budapesten - Hulladekvadasz.hu

BAH csomópont pofátlan szemétlerakásai Budapesten

A BAH csomópont pofátlanul kihelyezett szemétlerakásaira hívja fel a figyelmet a bejelentő Budapestről. Az útmentén elhelyezett hulladék kiszúrja a szemet.

Nem egyedi eset ehhez hasonló fekete szemeteszsákokat látni közútvonalak mentén, ami egyben lehet illegális hulladéklerakás is, illetve helyi szerv által összegyűjtött szemét, ami még elszállításra vár. A bejelentésnek hála lehetőségünk van utánajárni ennek a rejtélynek.

BAH csomópont útmenti hulladéklerakatai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

BAH csomópont útmenti hulladéklerakatai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Azt már sajnos megszokhattuk, hogy a félreeső helyeken egyre több a szemét, a képeken azonban alighanem Budapest legpofátlanabb szemétlerakása látható, közvetlenül a BAH csomópont után az Erzsébet Híd fele haladva, a forgalmi sávokat elválasztó járdaszigeten, hosszan (gondolom menet közben dobálták ki). Először nem is hittem el, hogy ez illegális szemétlerakás, de a zsákok napok óta ott vannak, mára kihasadtak, és bizony, ahogy látom leginkább zöldhulladékkal vannak tele…”

hulladékvadász applikáció

Legújabb hulladékvadász applikáció a napokban jelent meg. Letölthető a Google Play áruházból.

Hulladék jellege: zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

BAH csomópont bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


BAH csomópont a wikipedia szerint

A BAH-csomópont Budapest nagy forgalmú közlekedési csomópontja a XI. és a XII. kerület határán. Jelenlegi kinézete 1976-ban alakult ki, ugyanis ebben az évben adták át a forgalomnak az M1-es és M7-es autópályákat Budapest belvárosával összekötő felüljárót. A több mint 330 méter hosszú felüljárón az útpálya 9 méter széles. A szerkezetet a Főmterv tervezte, és utoljára 1988-ban újították fel teljesen.

A csomópont elnevezése a csomópontban kereszteződő három út, a Budaörsi út, az Alkotás utca és a Hegyalja út kezdőbetűiből áll össze. Bár volt olyan kezdeményezés, hogy a csomópontot a zeneszerző után Bach csomópontra kereszteljék, ezt a Fővárosi Közgyűlés 2000. június 29-i ülésén elutasították.

Látnivalói
Itt található a Budapest Kongresszusi Központ, a Novotel Budapest Congress szálloda, és a Gesztenyéskert.

Forrás: wikipedia.

You may also like...