Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Isaszeg külterületén szaporodó hulladéklerakások - Hulladekvadasz.hu

Isaszeg külterületén szaporodó hulladéklerakások

Isaszeg településéről megérkezett az első bejelentés, de egyből három is. A bejelentő a település külterületén bukkant illegális hulladéklerakatokra.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Eléggé távol vannak ezek a pontok. Mellékeltem három képet, amin sorban az 1-3 pontokat jelöltem. Nincsenek messze egymástól, néhány száz méterre csupán. „

1, A bejelentés leírása
Ilkamajor mellett a domboldalon. A major régi épületeitől indulva déli irányban a lépcsősen emelkedő út mentén.

Hulladék jellege: háztartási

2, A bejelentés leírása
Ilkamajor mellett a domboldalon. A major régi épületeitől indulva déli irányban a lépcsősen emelkedő út mentén. Az 1-nél kicsivel magasabban.

Hulladék jellege: háztartási építési elektronikai

3, A bejelentés leírása
Ilkamajor mellett a domboldalon. A major régi épületeitől indulva délnyugati irányban a lépcsősen emelkedő út és a meredek felvezető út között a gerincen.

Hulladék jellege: háztartási

Isaszeg településről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

[codepeople-post-map]

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Isaszeg a wikipedia szerint

Isaszeg város Pest megyében, a Gödöllői járásban.

Fekvése
Budapest belvárosától 30 km-re keletre fekszik a Gödöllői-dombságban. Isaszeg határában folyik a Rákos-patak. Szomszéd települései: Gödöllő, Dány, Pécel, Valkó és Nagytarcsa.

Története
Első okleveles említése 1274-ben Ilsuazg néven történt. Régészeti leletek bizonyítják, hogy már a bronz-korban lakott volt a település környéke. A 12. században épült az Öreg templom, ami ma műemléki védettséget élvez. A település birtokosa Sándor szebeni és dobokai ispán, majd a Domoszlói család volt. Mátyás király kedvenc vadászterületeihez tartozott. 1529-ben a Báthori-család birtokába került. Mivel az 1536-os pestisjárvány és a törökök portyázása miatt erősen megfogyatkozott a lakosság, 1690-ben német telepesek érkeztek. 1723-tól Grassalkovich Antal tulajdonába került a község, aki először lengyeleket, majd szlovákokat is telepített be, de letelepedtek egyéb szláv családok (pl. szerbek), de a telepesek közt magyar családokat is találunk. A 19. század végére a lengyelek elszlovákosodtak. Petőfi Sándor is többször is megfordult itt 1845-1848 között.

Forrás: wikipedia.

You may also like...