Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pilis - Káva közti ereszcsatornás hulladéklerakat (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Pilis – Káva közti ereszcsatornás hulladéklerakat (Frissítve)

Pilis településről beérkezett első bejelentésben illegálisan elhelyezett ereszcsatornákról számol be számunkra a bejelentő.

Frissítve
2017.08.11.

A Pilisnek a határában kialakult hulladéklerakatot eltakarították.

Az Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta
„A Pilisi Városüzemeltető Kft. a mai napon elszállította az illegális hulladékokat, csatoltan küldöm az előtte-utána képeket. További szép napot kívánok!”

Köszönjük Pilis Önkormányzatának a gyors és hatékony munkát!


Korábban
2017.07.22.

Az illegálisan elhelyezett építési hulladék látványa nem csak, hogy rontja, de egyben rombolja is a völgyes – lankás terület természetes látványát.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A Pilis-Káva közötti autóút mellett, Káva irányában jobb oldalt lerakva az árokba. A terület a Gödöllői-dombság része. A hulladék a két település között, Pilist kb. 5 km-t elhagyva, ott az egyetlen völgy szélén található. (Egyébiránt ezen az úton, illetve mellette, rengeteg építési hulladékot szór szét valaki!)”

Hulladék jellege: építési, kommunális.

[codepeople-post-map]

Pilis településről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Pilis település a Wikipedia szerint

Pilis (szlovákul Piliš) város Pest megyében, a Monori járásban.

Fekvése
Pest megye dél-keleti részében, a Dunától keletre, Budapesttől 46 km-re, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől 26 km-re fekszik, a 4-es főút mellett. A Gödöllői-dombság nyúlványán, a Monor-Irsai dombság és a Duna–Tisza közi homokhátság találkozásánál helyezkedik el. A város határában található a Gerje patak forrásvidéke.

Megközelítése
Közúton, a rajta áthaladó 4-es főúton. A település vasútállomása a Budapest–Cegléd–Szolnok-vasútvonalon fekszik.

A név eredete
A jelenleg ismert, 1326-ban keltezett első írásos emlék a településsel kapcsolatban – egy öröklésről szóló okirat – már Pilis néven említi a települést. Karácsony János: A magyar nemzetségek c. munkájában olvasható egy Pylis nevű nemzetség, akik Árpád fejedelemmel jöttek a Kárpát-medencébe. A község első ismert birtokosa – ahogyan több írásos emlék is bizonyítja – a Pylisi család volt, innen kapta a település a nevét.

Forrás: wikipedia.

You may also like...