Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gyál Wesselényi utcájában építési hulladék - Hulladekvadasz.hu

Gyál Wesselényi utcájában építési hulladék

Gyál Wesselényi utcájában kommunális és állati hulladékon kívül építési hulladékra lett figyelmes a bejelentő.

Az alábbi bejelentés egyben Gyál városból érkezett első bejelentés is, amit külön köszönünk a bejelentőnek. Reméljük a kialakult probléma hamarosan megoldódik.

Gyál határában építési hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gyál határában építési hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Sajnos Gyálon a Wesselényi utcában a kommunális és állati eredetű hulladékon kívül most elkezdték lerakni az építési hulladékot is. „

Hulladék jellege: háztartási építési

[codepeople-post-map]

Gyál településről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Gyál a wikipedia szerint

Gyál egy város Pest megyében, a budapesti agglomerációban, a Gyáli járás központja.

Fekvése
Budapesttől délkeletre, közvetlen a város határában található helység. Autóval legegyszerűbben az M5-ös autópálya 21-es km-énél található kijáratról letérve érhető el. Vonattal a 142-es számú Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon.

Jelene
A kilencvenes évek elejétől jelentek meg a nemzetgazdasági szinten is jelentős beruházások. Az autópályák közelsége miatt a városba települtek nagyobb üzemek, logisztikai központok. Napjainkban több száz vállalkozó és gazdasági társaság tevékenykedik az iparban, a kereskedelemben a szolgáltatások széles körét kínálva.

Mára lényegében kiépült a vonzáskörzet lakosságát is kiszolgálni képes intézményhálózat: zeneiskola, szakközépiskola, könyvtár, szakosított orvosi rendelő, gyógyszertárak, térségi vízmű, csatornamű és hulladék kezelő vállalat működik. A városban a teljes közművesítés (villany, gáz, ivóvíz, szennyvíz, telefon, internet) megtörtént. Az elkövetkezendő években a közutak szilárddá tétele, a csapadékelvezetők kiépítése és és járdaépítés fog az önkormányzatnak komoly feladatot adni.

A lakosoknak korábban Dabasra kellett járni, ha igazolványaikat meg kellett újítani. Ma már itt is megtalálható a területi okmányiroda és gyámhivatal. A közbiztonság erősítését magasabb szintű rendőrőrs és polgárőrség biztosítja, valamint önkéntes tűzoltó raj is készenlétbe áll. Gyál a környező településeket összefogó kistérség központja. Itt működik továbbá a környező településeket kiszolgáló egészségügyi ügyeleti szolgálat is.

Forrás: wikipedia.

You may also like...