Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rádió 1 Balázsék műsorában Tóth Andi

Rádió 1 Balázsék – korábban Reggeli Show címen futó – műsorában kedden 8:20-kor lesz hallható Tóth Andi a Háztartásom hulladék nélkül háziasszonya.

Rendkívül megtisztelő Tóth Andinak és a hulladekvadasz.hu szerkesztőségének az ország leghallgatottabb műsorának megkeresése. A rovatvezetőnk a Rádió 1 reggeli műsorában szerepelhet egy telefonos interjú alkalmával, amiben kifejtheti kiemelkedő környezettudatos tevékenységét. Köszönhetően a múlthéten megjelent cikkünk miatt, amiben Tóth Andit kérdeztük a kezdetekről, jelenről és a jövőről interjú formájában. (Az interjút ide kattintva lehet megtekinteni.)

Rádió 1 Balázsék A Háztartásom hulladék nélkül háziasszonyára a róla készült interjúnk miatt sokan felfigyeltek. / Fotó: Kalmár Krisztián - Hulladekvadasz.hu

A Háztartásom hulladék nélkül háziasszonyára a róla készült interjúnk miatt sokan felfigyeltek. / Fotó: Kalmár Krisztián – Hulladekvadasz.hu

Rádió 1 Balázsék

Nagy öröm számunka, hogy a Rádió 1 rádiónak a szórakoztatás mellett a környezetvédelem és a környezettudatos életmód is fontos. Reméljük a műsor hatására minél többen gondolják át hulladékkezelésüket. Hiszen Andi egy igazi XXI. századi édesanya, aki tevékenységével mutat példát az egész magyar társadalom számára.

Ugye tudjuk a cél a nulla hulladék. Erről bővebben holnap reggel 8:20 perckor lehet hallani Tóth Anditól.

Tóth Andi rendszeresen jelentkező rovatában minden héten szerdán betekintést nyerhetünk a hulladekvadasz.hu hasábjain, hogyan is érjük el háztartásunk hulladék nélküli állapotát.

Háztartásom hulladék nélkül fontosabb elérhetőségei

  • Háztartásom hulladék nélkül rovat cikkeit ide kattintva lehet megtekinteni és Tóth Andi blogja itt található meg.
  • Háztartásom hulladék nélkül facebook oldala ide kattintva érhető el.
  • Továbbá a népszerű, több mint 7000 taggal rendelkező facebook csoport, ide kattintva elérhető.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek