Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mandala selyemfestő tanfolyam - Hulladekvadasz.hu

Mandala selyemfestő tanfolyam

Mandala selyemfestő tanfolyam alkalmával a nap csak Rólad fog szólni, megismerkedhetsz a rejtett kreativitásoddal. Gyere, fess velünk a SZABADBAN!

Aktuális
2017.08.12.

Azt gondolod nem vagy elég kreatív, rossz a kézügyességes és folyton pörögsz a hétköznapok során? Gyere el hozzám egy egész napos selyem mandalafestésre, ami igazán le fog nyugtatni és emellett arra is rájöhetsz, hogy micsoda rejtett képességeid vannak.
Szeretném ezt a napot még maradandóbbá varázsolni, így a festés egy csodás kertben, a szabadban zajlik.

Hogy miért jó mandalát festeni?
Mert itt nem csak a színek, hanem a minták és a speciális technika is igen komoly koncentrációt igényel, de mindamellett nagyon kikapcsol és energetizál is. Valójában a mandalafestés egyfajta meditatív szertartás. A tibeti és indiai kultúrában a mai napig meditációs technikának alkalmazzák.

A tanfolyam alkalmával egy 40*40-es mandalát festünk meg selyemre, aminek mintáját te választhatod ki, majd ha elkészült a csodás műved, akkor a nap végén el is tudod vinni falra szerelhető állapotban. A festés alkalmával minden szükséges eszközt biztosítok a számodra, így csak magadat, a nyitottságodat és a jókedvedet kell magaddal hoznod. 🙂

Még mindig kétségeid vannak, hogy képes vagy-e ilyen gyönyörű képet megfesteni? Ne legyen! Ott vagyok és segítek mindenben. Ne keresd a kifogásokat, mindenki megérdemel egy ilyen fantasztikus napot, amit csak magára szán. Ne félj, merd kipróbálni! 🙂 Ehhez nem kell tehetség,kizárólag az, hogy engedd el magad és minden jönni fog magától.;)

Ha kérdésed van vagy kell egy kis megerősítés, hogy ez neked is menne, akkor keress bizalommal elérhetőségeim egyikén:
06-30-632-4227 vagy az adrienn.kanev@gmail.com-on.

A tanfolyam díja: 12.500 Ft/fő, viszont a Kreatív Csoport tagjainak 5% kedvezményt biztosítok.
Ha még nem lennél a csoport tagja, itt csatlakozhatsz.  Az esemény facebook oldalát itt találod.

A jelentkezési határidő augusztus 11. és fizetni utalással vagy a helyszínen készpénzben lehetséges.

Várunk szeretettel:
Kanev Adrienn


Korábbi esemény
2017.07. 29.

Ha szeretnél kicsit átszellemülni, a mindennapi problémákat, pörgést magad mögött hagyni, magadat jobban megismerni, akkor itt a helyed!

Mandala selyemfestő tanfolyam

Mandala selyemfestő tanfolyam

A mandala egy szanszkrit eredetű szó. A mandalafestés egyfajta meditatív szertartás. A tibeti és indiai kultúrában a mai napig meditációs technikának alkalmazzák. Ahhoz hogy ezt még tovább erősítsük, hogy még szebb és még maradandóbb élményben legyen részed, segítségül hívjuk az illóolajokat is.

A tanfolyam alkalmával egy 40*40-es mandalát selyemre festünk meg, aminek mintáját te választhatod ki. Természetesen a mandaládat haza is viheted.
Nem kell semmit hoznod magaddal,kizárólag magadat és a jókedvedet.

Persze mindenki megijed, hogy ő még ilyet sosem csinált, nem jó a kézügyessége, de nem kell! Nekem is volt első festésem, de látodhatod, hogy gyakorlással hova jutottam. 🙂 Ne félj, merd kipróbálni! 🙂 Ehhez nem kell tehetség,kizárólag az, hogy engedd el magad! Minden jönni fog magától.

Mandala selyemfestő tanfolyam fontos leírása

Jelentkezni az adrienn.kanev@gmail.com-on vagy pedig a +36-30-632-4227-es számon lehet.

A tanfolyam díja: 12.500 Ft/fő
Helyszín: 1158 Budapest, Késmárk utca 14/B
Időpont: 2017.07.29. 09:00-17:30
A jelentkezési határidő: július 27., csütörtök.

A tanfolyam facebook eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

A kreatív hobbik csoport tagjainak 5%-os kedvezményt biztosítok a tanfolyam árából. Ha még nem vagy tag, itt csatlakozhatsz a csoporthoz ide kattintva.

Hasonló eseményeket az esemény menüpontban lehet megtekinteni a hulladekvadasz.hu -n.

Várlak sok szeretettel! 
Kanev Adrienn

You may also like...