Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mandala selyemfestő tanfolyam

Mandala selyemfestő tanfolyam alkalmával a nap csak Rólad fog szólni, megismerkedhetsz a rejtett kreativitásoddal. Gyere, fess velünk a SZABADBAN!

Aktuális
2017.08.12.

Azt gondolod nem vagy elég kreatív, rossz a kézügyességes és folyton pörögsz a hétköznapok során? Gyere el hozzám egy egész napos selyem mandalafestésre, ami igazán le fog nyugtatni és emellett arra is rájöhetsz, hogy micsoda rejtett képességeid vannak.
Szeretném ezt a napot még maradandóbbá varázsolni, így a festés egy csodás kertben, a szabadban zajlik.

Hogy miért jó mandalát festeni?
Mert itt nem csak a színek, hanem a minták és a speciális technika is igen komoly koncentrációt igényel, de mindamellett nagyon kikapcsol és energetizál is. Valójában a mandalafestés egyfajta meditatív szertartás. A tibeti és indiai kultúrában a mai napig meditációs technikának alkalmazzák.

A tanfolyam alkalmával egy 40*40-es mandalát festünk meg selyemre, aminek mintáját te választhatod ki, majd ha elkészült a csodás műved, akkor a nap végén el is tudod vinni falra szerelhető állapotban. A festés alkalmával minden szükséges eszközt biztosítok a számodra, így csak magadat, a nyitottságodat és a jókedvedet kell magaddal hoznod. 🙂

Még mindig kétségeid vannak, hogy képes vagy-e ilyen gyönyörű képet megfesteni? Ne legyen! Ott vagyok és segítek mindenben. Ne keresd a kifogásokat, mindenki megérdemel egy ilyen fantasztikus napot, amit csak magára szán. Ne félj, merd kipróbálni! 🙂 Ehhez nem kell tehetség,kizárólag az, hogy engedd el magad és minden jönni fog magától.;)

Ha kérdésed van vagy kell egy kis megerősítés, hogy ez neked is menne, akkor keress bizalommal elérhetőségeim egyikén:
06-30-632-4227 vagy az adrienn.kanev@gmail.com-on.

A tanfolyam díja: 12.500 Ft/fő, viszont a Kreatív Csoport tagjainak 5% kedvezményt biztosítok.
Ha még nem lennél a csoport tagja, itt csatlakozhatsz.  Az esemény facebook oldalát itt találod.

A jelentkezési határidő augusztus 11. és fizetni utalással vagy a helyszínen készpénzben lehetséges.

Várunk szeretettel:
Kanev Adrienn


Korábbi esemény
2017.07. 29.

Ha szeretnél kicsit átszellemülni, a mindennapi problémákat, pörgést magad mögött hagyni, magadat jobban megismerni, akkor itt a helyed!

Mandala selyemfestő tanfolyam

Mandala selyemfestő tanfolyam

A mandala egy szanszkrit eredetű szó. A mandalafestés egyfajta meditatív szertartás. A tibeti és indiai kultúrában a mai napig meditációs technikának alkalmazzák. Ahhoz hogy ezt még tovább erősítsük, hogy még szebb és még maradandóbb élményben legyen részed, segítségül hívjuk az illóolajokat is.

A tanfolyam alkalmával egy 40*40-es mandalát selyemre festünk meg, aminek mintáját te választhatod ki. Természetesen a mandaládat haza is viheted.
Nem kell semmit hoznod magaddal,kizárólag magadat és a jókedvedet.

Persze mindenki megijed, hogy ő még ilyet sosem csinált, nem jó a kézügyessége, de nem kell! Nekem is volt első festésem, de látodhatod, hogy gyakorlással hova jutottam. 🙂 Ne félj, merd kipróbálni! 🙂 Ehhez nem kell tehetség,kizárólag az, hogy engedd el magad! Minden jönni fog magától.

Mandala selyemfestő tanfolyam fontos leírása

Jelentkezni az adrienn.kanev@gmail.com-on vagy pedig a +36-30-632-4227-es számon lehet.

A tanfolyam díja: 12.500 Ft/fő
Helyszín: 1158 Budapest, Késmárk utca 14/B
Időpont: 2017.07.29. 09:00-17:30
A jelentkezési határidő: július 27., csütörtök.

A tanfolyam facebook eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

A kreatív hobbik csoport tagjainak 5%-os kedvezményt biztosítok a tanfolyam árából. Ha még nem vagy tag, itt csatlakozhatsz a csoporthoz ide kattintva.

Hasonló eseményeket az esemény menüpontban lehet megtekinteni a hulladekvadasz.hu -n.

Várlak sok szeretettel! 
Kanev Adrienn

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek