Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Alsóhegy utca ruhahulladék halma

Az Alsóhegy utca ruhahulladék halmára hívja fel a bejelentő a figyelmet, ami a Dorottya Udvar Irodaháztól pár méterre található.

Rengeteg alternatív megoldás létezik már használt ruhadarabok környezetbarát feldolgozására, sőt a megunt ruhadarabokat különböző gyűjtőpontokon segélyszervezetek részére is leadhatóak teljesen ingyen. Érthetetlen számunkra a bejelentésben szereplő ruhahulladék halom.

Az Alsóhegy utca ruhahulladékhalma - Valaki sietve költözött? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Alsóhegy utca ruhahulladékhalma – Valaki sietve költözött? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Dorottya Udvar Irodaház és a vasút közötti parkolónál a fák tövében. Az Alsóhegy utcáról megközelíthető.”

Hulladék jellege: kommunális, textil.

Alsóhegy utca helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet