Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Eger Almagyar városrészén illegális hulladéklerakó (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Eger Almagyar városrészén illegális hulladéklerakó (Frissítve)

Eger Almagyar városrészén illegális hulladéklerakóra hívja fel a figyelmet a bejelentő. Állítása szerint a terület évek óta illegális szemétlerakóként üzemel.

Frissítve
2017.09.18.

Eger Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
„Az Eger, Almagyar városrészhez tartozó Vécsey-völgy út melletti területen lévő illegális hulladéklerakás felszámolását kérő bejelentésükre az alábbi tájékoztatást adjuk. A város közigazgatási területén a közigazgatási feladatokat – beleértve az illegálisan lerakott, eldobált hulladékok összegyűjtését és elszállítását is – közszolgáltatási szerződés alapján a Városgondozás Eger Kft. végzi. Jelzésüket követően a zöldfelületen illegálisan elhelyezett szemét összegyűjtését és elszállítását a közszólalgató felé feladatként kiadtuk, mely elvégzése is került. Az erről készült fotót mellékeljük.”

Eger Almagyar városrészén illegális hulladéklerakó

Köszönjük Eger Önkormányzatának a munkáját.


Korábban
2017.07.28.

Egy tipikusan olyan településsel határos zöldterület, ahova a kirándulók mellé rendszeresen a szeméttől megszabadulni vágyó emberek járnak. A probléma megoldását az is hátráltathatja, hogy a hulladékot napról napra egyre jobban benövi a növényzet.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok Ezúton szeretném bejelenteni, hogy Eger város közigazgatási területén egy évek óta meglévő lakossági eredetű szemétlerakó hely található. A helyszín gyalogosan jól megközelíthető, azonban nincs szem előtt, mivel a terület erősen bozótos. Helyileg az Almagyar városrészhez tartozó Vécsey-völgy út melletti területen található, a helyszínről koordinátával jelölt térképet is csatoltam. Kérem, hogy segítsenek abban, hogy ez az illegális lerakó mielőbb felszámolásra kerüljön. Segítségüket előre is köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Térképen az Eger Almagyar városrészén elhelyezkedő illegális hulladéklerakó. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Térképen az Eger Almagyar városrészén elhelyezkedő illegális hulladéklerakó. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Eger Almagyar helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

[codepeople-post-map]

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Almagyar a wikipedia szerint

Vécsey-völgy az Almagyar-dombtól északra találjuk, ugyancsak kertváros, tele panziókkal és apartmanokkal, lakóparkokkal. Innen 1–2 km-re található az Apolló Sportrepülőtér.

You may also like...