Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Weiss Manfred út építési hulladéklerakatai (Frissítve)

Weiss Manfred út elejéről érkezett a bejelentés Budapest XXI. kerületéből. A bejelentés túlnyomó részt építési hulladéklerakatokról szól.

Frissítve
2017.08.10.

A bejelentéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Polgármesteri Hivatalnak címezett, Társaságunknak illetékességből megküldött bejelentésére az alábbi tájékoztatást adom. A Weiss Manfréd út 14-es porta környékéről az illegálisan lerakott hulladékot kollégáink a 2017.07.25-én  már elszállították. Kérésének megfelelően 2017.08.09-én kollégáink kimentek a helyszínre és ellenőrizték a területet, de újabb szemétlerakást nem tapasztaltak. Köszönjük, hogy bejelentésével segítette munkánkat.”

Köszönjük a tájékoztatást és a takarítási munkálatokat a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nak.

Korábban
2017.07.28.

A képek jobban megnézve az építési hulladék már évek óta kint lehet a helyszínen. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan felszámolásra kerülnek ezek a sitthalmok.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Érdemes benézni a Weiss Manfred 14-porta környékére , minden héten gyűlik egy kicsit a lerakott szemét”

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag.

Weiss Manfred út helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek