Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Weiss Manfred út építési hulladéklerakatai (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Weiss Manfred út építési hulladéklerakatai (Frissítve)

Weiss Manfred út elejéről érkezett a bejelentés Budapest XXI. kerületéből. A bejelentés túlnyomó részt építési hulladéklerakatokról szól.

Frissítve
2017.08.10.

A bejelentéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Polgármesteri Hivatalnak címezett, Társaságunknak illetékességből megküldött bejelentésére az alábbi tájékoztatást adom. A Weiss Manfréd út 14-es porta környékéről az illegálisan lerakott hulladékot kollégáink a 2017.07.25-én  már elszállították. Kérésének megfelelően 2017.08.09-én kollégáink kimentek a helyszínre és ellenőrizték a területet, de újabb szemétlerakást nem tapasztaltak. Köszönjük, hogy bejelentésével segítette munkánkat.”

Köszönjük a tájékoztatást és a takarítási munkálatokat a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nak.

Korábban
2017.07.28.

A képek jobban megnézve az építési hulladék már évek óta kint lehet a helyszínen. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan felszámolásra kerülnek ezek a sitthalmok.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Érdemes benézni a Weiss Manfred 14-porta környékére , minden héten gyűlik egy kicsit a lerakott szemét”

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag.

[codepeople-post-map]

Weiss Manfred út helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...